2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64077 بازدید | 20165 پست
سلام بر منتظران ظهور💛✨ چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛 دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه ...

سللااامم😍😍 خوبین عزیزم 

بخندی همیشه خواهر جان 😚🤲😌

امشب ایشالا جام میگیریم❤❤❤😎😎

🌹اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر منتظران ظهور💛✨ چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛 دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه ...

سلام عزیزم

🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم 🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍 💜ا ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام بانو جان زندگیت سرشار از نور والطاف خدا♥️♥️♥️

خیلی ممنونم عزیزدلم 😘⁦❤️⁩ همچنین⁦❤️⁩

قبول باشه 💚🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سللااامم😍😍 خوبین عزیزم  بخندی همیشه خواهر جان 😚🤲😌 امشب ایشالا جام میگیریم❤❤❤😎😎 🌹اللّ ...

قربونت برم خوشگلم⁦❤️⁩😘 همچنین 💚

اره ب امید خدا😍😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قبول باشه گلم 😘

سلام عزیزم ممنون تگم کردین🥰روز و هفته ای که با اسم آقا امام زمان شروع بشه بهترین روز و هفته میشه 🥰 ...

خواهش میکنم گلم 💖✨

حتما همینطوره عزیزم 😍😍😍 ان شاءالله بهترینها برات رقم بخوره بحق صاحب الزمان 💚✨

قبول باشه 💚🌱

من سعی میکنم هر روز ۱۰۰ صلوات‌ برای ایشون بفرستم آن شاءالله که ضامن حاجت روایی هممون باشن دعای خیرشون بدرقه راه زندگیمون باشه 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
سلام عزیزم  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَا ...

قبول باشه آبجی گلم⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الحمد لله کما هو اهله

الحمد لله کما هو اهله

الحمد لله کما هو اهله  

اللهم عجل لولیک الفرج

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

باخدا باش پادشاهی کن🌹🌹🌹
2810