2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام🌸🌿 صبح زیباتون بخیر 🌸🌿 الهی درهای مهربانی‌همیشه بروی دلهاتون باز باشه 🌸 الهی نسیم عشق نو ...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🌱💚  🌟🌱 💚🌟🌱💚 🌟 🌱💚 🌟 🌱

تبریک ومرحبا به این وعده صادق  💚

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام عزیزم ❤ سلامت و شاد باشین همیشه جانم 😍❤ ان حزب الله هم الغالبون👏❤❤❤ یا ایهالذین آمنوا ان ت ...

قربونت برم عزیزم 😍⁦❤️⁩ ممنون همچنین 😘😘😘

⁦⁩🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇵🇸⁩⁦🇵🇸⁩⁦🇵🇸⁩

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتظار به پایان رسید شب حمله فرا رسید یا صاحب الزمان ادرکنا حمله پهپادی موشکی سپاه آغاز شد. 🤲 &nbs ...

⁦🇵🇸⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇵🇸⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇵🇸⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇵🇸⁩

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
سلام خیلی ممنونم خواهر خوبم 🌸  سلامت و عاقبت بخیر باشید🙏💙  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُ ...

فدای تو خواهر گلم😘😘😘

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ ...

💚⁦🇵🇸⁩⁦🇮🇷⁩😘

فدای تو خواهر گلم😘😘😘

باز اون یکی کاربری به فنا رفته ؟! 😅😉

سلامت و عاقبت بخیر باشید گلم 🥰

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
باز اون یکی کاربری به فنا رفته ؟! 😅😉 سلامت و عاقبت بخیر باشید گلم 🥰

اره آبجی😂😂⁦🤦🏽‍♀️⁩⁦🤦🏽‍♀️⁩

تازه این کاربریم هم در خطره الان 😅😅 

فکنم باید دنبال شماره جدید باشم💔🤪

سلام🌸🌿 صبح زیباتون بخیر 🌸🌿 الهی درهای مهربانی‌همیشه بروی دلهاتون باز باشه 🌸 الهی نسیم عشق نو ...

سلام عزیزدلم

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم

الهی حاجت روا باشی و امضای خداوند بشینه روی تک تک آرزوهای قشنگت ❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️

🤍اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🤍

💛اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💛

❤️🤍PEGAH🤍❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️
سلام🌸🌿 صبح زیباتون بخیر 🌸🌿 الهی درهای مهربانی‌همیشه بروی دلهاتون باز باشه 🌸 الهی نسیم عشق نوازش ...

سلام علیکم.متشکر

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اره آبجی😂😂⁦🤦🏽‍♀️⁩⁦🤦🏽‍♀️⁩ تازه این کاربریم هم در خطره الان 😅😅  فکنم باید دنبال شماره ج ...

آخی عزیزم 😄

ان شاالله طوری نمیشه ❤️

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزدلم خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم الهی حاجت روا باشی و امضای خداوند بشینه روی تک تک ...

قربونت برم آبجی گلم⁦❤️⁩ ممنونم 😘

مرسی ان شاءالله 😆😘

خواهر اگر دوست داشتی تاپیکم که الان زدم بخون ممنونم😘 

نمیدونم چرا اینکار هیچکس نبود 🥺