2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @مائده6525221     ...

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
@ملوسکتونم       @جان_و_جهانم       @کنکورکنکور   ...

فدات بشم من آخه، عشق منی عزیزدلم، مرسی دورت بگردم 😍😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖💖💓💓💓💓💓🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💝💝💝💝💝

اینام به عشق خودت 😍❤️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @nimroz     @ ...

سلام خیر ببینی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ 💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨ الّله ...

ممنون عزیزم

ان شاا،،،حاجت روایی همگی دوستان وشماااااا💙

وخدایی که بشددددت کافیست❣

نورِ مِشکات (تاپیک جامع، تَدبر و تفکر در قرآن) ☄️🌠

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
یادم نیار آبجی تعلییییق شدم هق هق⁦🤦🏽‍♀️⁩😫😅 هنوز یه هفته مونده از تعلیقی بیرون بیام دوباره با او ...

آخی چرا عزیزم ؟! 😃

اشکال نداره گلم خدا رو شکر که با همینم هستی بالاخره 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام گلی😂❤❤❤❤ حاجت روا بخیر بشی نازنین جانم 💙💙💙💙💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُح ...

سلام عزیزم ممنونم و همچنین گلم 😃💙♥️💙♥️💙♥️

خدا رو شکر عزیزم 

محتاجیم به دعا خواهر جونم 🤲💚 

سلامت و حاجت روا باشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
فدات بشم من آخه، عشق منی عزیزدلم، مرسی دورت بگردم 😍😍😍😍 ❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖💖💓💓💓💓💓🧡🧡🧡🧡🧡 ...

سلامت باشی مهربونم ممنونم عزیزم و همچنین گلم ، ممنونم به خاطر این همه قلب رنگی وخشگل 😍

دوستت دارم 😍😘🥰💚💙♥️💚💓💜 

سلامت و حاجت روا باشی🤲 

التماس دعا 

آخی چرا عزیزم ؟! 😃 اشکال نداره گلم خدا رو شکر که با همینم هستی بالاخره 💚

بخاطر طرح مباحث مناقشه انگیز سیاسی 🤣 

اره واقعاخداروشکر،دیگ مواظبم با این تو بحثی شرکت نمیکنم 😁

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
سلامت باشی مهربونم ممنونم عزیزم و همچنین گلم ، ممنونم به خاطر این همه قلب رنگی وخشگل 😍 دوستت دارم ...

زنده باشی عشقم، عزیزدلمی منم دوستت دارم 😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @306307     @رام ...

سلام عزیز دلم 😘😘😘 

💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیز دلم 😘😘😘  الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم الّ ...

سلام ب روی ماهت😍💙 قبول باشه 💚

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @306307     @رام ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🤍💐🤍