2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
❤️⁩ماه (رجب) ماه من، بنده   بنده من، و رحمت  رحمت من است؛ هر که در این ماه مرا بخواند، اجا ...

متشکر گلم.الهی همگی حاجت روا بشیم.اللهم عجل لولیک الفرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام 🌹 خیلی ممنونم صدام کردید❤️ اجرتون با مولا امام زمان انشاالله  💚اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِ ...

خواهش میکنم قشنگم 😘

ان شاءالله شاد و سلامت باشی زیر سایه امام زمان💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌺اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🌺 🌺اٰللـٌّ ...

قبول باشه گلم 💚🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام گلم .منم تبریک میگم ممنون که صدام کردی عزیزم حاجت روابشی ان شاالله.     اللهم صل عل ...

قربونت برم عزیزم ان شاءالله عاقبت بخیر بشی🌱💚

برا داداش گلت صلوات فرستادم گلم ان شاءالله جایگاهش بهشت⁦☘️⁩⁦☘️⁩🌺🌺

خواهش میکنم قشنگم 😘 ان شاءالله شاد و سلامت باشی زیر سایه امام زمان💚

خیلی ممنونم مهربون 🙏💚

همچنین 🌹

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
برا داداش گلت صلوات فرستادم گلم ان شاءالله جایگاهش بهشت⁦☘️⁩⁦☘️⁩🌺🌺

مممنونم عزیزم 

انشاالله خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه 

برای حاجت دلت سوره قدر میخونم

انشاالله حاجتروا 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
مممنونم عزیزم  انشاالله خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه  برای حاجت دلت سوره قدر میخونم &nbs ...

⁦❤️⁩💚⁦❤️⁩💚⁦❤️⁩

❤️⁩ماه (رجب) ماه من، بنده   بنده من، و رحمت  رحمت من است؛ هر که در این ماه مرا بخواند، اجابتش کنم و هر که حاجت آورد، عطایش کنم...⁦❤️⁩

🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸

حلول‌ماه‌رجب‌و تولد امام محمد باقر(ع)رو تبریک میگم

🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸🎊🌸

ان‌شاءالله برآورده‌بشن دعاهاتون تواین ماه عزیز😍🌱

@تبسم288    

منم روزه یه صلوات تونستم ولی یاداوری کنیدلطفا

سلام عزیزم⁦❤️⁩ 

قبول باشه 💚🌱 چشم 🌺

ممنون عزیزم  ۵۰ تا صلوات  الاهم عجل الولیک الفرج

قبول باشه عزیزم 💙💫

ان شاءالله عاقبت بخیر بشی 🌹

ممنون عزیزم.. التماس دعا  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

خواهش میکنم قشنگم 😘

ان شاءالله حاجت روا بشی 🌹

[QUOTE=324419308]سلام مهربونم💖❤️ ممنونم عزیزدلم که به یادم بودی،الهی"  @آآآاناناس    

قبول باشه ابجی گلم🌺❤️🌸

2810