2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64084 بازدید | 20167 پست
سلام آبجی مهربونم.😘🫂 نبودی،نگرانت بودم.  ✨️قلبت سرشار از  مهر اهل بیت و شادی و امید ...

سلام عزیزدلم😘

قربونت برم چن روزی مریض شده بودم نتونستم بیام سایت ... 

قبول باشه گلم 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
خدا نکنه مریض بشی،دردو بلات به جون دشمنای اهل بیت😄

مرسی گل قشنگم😘😘😘

😅😅

سلام💛🦋 روزتون قشنگ💛🦋 لبخند امام زمان (عج) روزیتون بشه  ان شاءالله💛🦋 @هدی_64   ...

عزیزم فردا کنکور دارم محتاجم ب دعات

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
سلام💛🦋 روزتون قشنگ💛🦋 لبخند امام زمان (عج) روزیتون بشه  ان شاءالله💛🦋 @مهسان_93 &nb ...

سلام

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

اقا جانم، پناهم باش

💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋

💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋💛🦋

ان شاء الله که بهترینها براتون پیش بیاد💐

الهی امین من ب دنیای نی نی سایتیا اعتقاد دارم 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم فردا کنکور دارم محتاجم ب دعات

سلام گلم برات آیت الکرسی میخونم ان شاءالله که موفق بشی✨🌺😘

سلام دوست عزیز همین امشب توی فکرتون بودم. ان شاء الله که براتون سلامتی باشه گلم💐💐💞

سلام هاجر بانو جانم مرسی گلم سلامت باشی و همچنین برای شما مهربونم😘⁦❤️⁩

سلام گلم برات آیت الکرسی میخونم ان شاءالله که موفق بشی✨🌺😘

مرسی عزیز دل من💓💓💓