2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام🌻✨ روزتون پر از آرامش🌻✨ امام زمان(عج) دعاگوی زندگیتون‌باشه ان شاءالله🌻✨ @ممممینو &nbs ...

🌸🌸🌸الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

🌸🌸🌸

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
سلام🌻✨ روزتون پر از آرامش🌻✨ امام زمان(عج) دعاگوی زندگیتون‌باشه ان شاءالله🌻✨ @اعتصامی &nbs ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم مهربونم 

سلامت و حاجت روا باشی در پناه امام زمان❤️ 

🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌸🌸🌸الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم  🌸🌸🌸

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام مهربونم. ان شاءالله مولا عج دعاگوی شما و عزیزانت باشن ان شاءالله✨️✨️✨️🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💖💖💖 ...

مرسی عزیزدلم همچنین 😘✨ قبول باشه💫💫💫

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

قبول باشه گلم🌺🌺🌺🌺🌺

سلام جانم روزت بخیر  یک دنیا ممنون  اجرت با امام زمان  ببخش دیروز فراموش کردم بیام ...

خواهش میکنم فداتشم😘😘😘😘😘

قبول باشه💞💞💞💞💞

قبول باشه گلم🌺🌺🌺🌺🌺

سلامت باشید عزیزم

همچنین از شما هم قبول باشه💓

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

۱۰۰تا

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️