2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام⁦🌿🌸 روزتون متبرک به نگاه خدا🌸🌿 ان شاءالله امام زمان(عج)در‌دنیا‌وآخرت‌یار‌ویاورتون باشن🌸🌿 ...

سلام عزیزم 💝

هر روز با دعای خیر شما و انرژی مثبت شما روزمو شروع میکنم

انشالله بهترینا برای شما اتفاق بیفته نازنین ❤

مهربونم😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سلام عزیزم 💝 هر روز با دعای خیر شما و انرژی مثبت شما روزمو شروع میکنم انشالله بهترینا برای شما ات ...

مرسی گلم ، قربونت برم عزیزم💗😘😘😘💗

قبول باشه 🌸🌿

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
سلام⁦🌿🌸 روزتون متبرک به نگاه خدا🌸🌿 ان شاءالله امام زمان(عج)در‌دنیا‌وآخرت‌یار‌ویاورتون باشن🌸🌿 ...

سلام

۱۴ صلوات

عاقبت بخیر بشی ان شاالله

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

سلام💛🌻 روزتون منور به نور الهی💛🌻 حال دلتون همیشه خوب💛🌻 @اعتصامی     @_د ...

حضرت محمد (ص):در قیامت نزدیكترین مردم به من كسی است كه بیشتر بر من صلوات بفرستد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

سلام عزیزم

۱۵ صلوات  التماس دعا

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم الّلهُمَّ ص ...

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
رب صل علی محمد و آل محمد... اللهم عجل الولیک الفرج

سلام⁦🌿🌸
روزتون متبرک به نگاه خدا🌸🌿
ان شاءالله امام زمان(عج)در‌دنیا‌وآخرت‌یار‌ویاورتون باشن🌸🌿

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

سلام ۱۴ صلوات عاقبت بخیر بشی ان شاالله

قبول باشه عزیزم ✨💖

ممنونم همچنین شما💗😘

سلام عزیزم ۱۵ صلوات  التماس دعا

قبول باشه عزیزم ✨💖

حاجت روا بشی ان شاءالله 💚

سلام خیر ببینی گلم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

ممنونم عزیزم که زحمت می کشید 🤍💙💚

اجرتون با آقا

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
ممنونم عزیزم که زحمت می کشید 🤍💙💚  اجرتون با آقا

قربونت برم⁦❤️⁩⁦❤️مرسی