2777
2789
الهییی  چرا ؟ چیزی شده؟

همه رفتن مسافرت جز من چون بچه کوچیک داشتم صبح به شوهرم میگم اسنپ بگیر ببرم بچه ها پارک میگه نمیخواد الانم خواهرم که ازم چند سال کوچیک تر چون بچهام دست عروسکشو کندن هر چی از دهنش در اومد گفت بهم.خونمونم ی جایی که حالت بیابون داره هیچ وسایل تفریحی نداره دور تادورم موش سگ وگربه.باورت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شده مگه    

رفلاکس شدید معده دارم از مرداد پارسال یعنی ۱۴۰۱ کلی دارو خوردم کلیه هام داره نابود میشه خوب نشدم 

داداشمم امسال پانیک گرفته مامانم همش بام جنگ داره تقصیر توئه همین الان داشتیم دعوا میکردیم کلی منو زد پوست دستم یه تیکش از آرنج به بالا کنده شده همه چی تقصیر من تموم میشه منم هیچ کار نتونستم کنم فقط یه هل دادمش ولم کنه😭😭😭😭

😭😭😭

تیکر بارداری نیست
رفلاکس شدید معده دارم از مرداد پارسال یعنی ۱۴۰۱ کلی دارو خوردم کلیه هام داره نابود میشه خوب نشدم&nbs ...

ای بابا خدا مامانتو هدایت کنه البته منم گاهی وقتا وقتی دلم پره خودمو سر بچه هام خالی میکنم بعدم مثه سگ پشیمون میشم 

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
چرا مامانت میگه تقصیر توه؟

ون همیشه باهام بحث میکنه منم مجبورم جوابشو بدم ندمم خودش ادامه میده بعد که تموم میشه میگم تقصیر توعه هیچکس ازم دفاع نمیکنه حتی بابام 

الان اومدم تو اتاقم  تا قبلش مامانم به بابام میگفت باید بریم تيمارستان بستریش کنیم این بی عرضه رو

آخه یکی نیس بگه تو بحث نکنی من که ساکتم ولی داداشم اینقدر منو دوست داره میرم بیمارستان حالش بد میشه ولی خب مامانم رو بیشتر واسه همین تنهای تنهام کلا همه چی تقصیر من میفته  

تیکر بارداری نیست
ای بابا خدا مامانتو هدایت کنه البته منم گاهی وقتا وقتی دلم پره خودمو سر بچه هام خالی میکنم بعدم مثه ...

الان کل بدنم داره میلرزه کل دستم قرمز شده روانیم کرده 

دکتر معدم کلی رفتیم آخریش تهران بود گفتش عصبیه دکتره گف کسی اذیتت میکنه اشاره کردم به مامانم کلی باهاش حرف زد فایده نداره انگار نه انگار

تیکر بارداری نیست
همینجوری الکی الکی اخه  خو تو ک تقصیری نداری

همیشه باهام بحث میکنه منم مجبورم جوابشو بدم بعد میگه تو دعوا درست میکنی تو خونه میگم خب مامان جان تو گیر میدی باز هیچی هم نمیگم خودش شروع میکنه به دعوا بابامم طرفشه

تیکر بارداری نیست
همیشه باهام بحث میکنه منم مجبورم جوابشو بدم بعد میگه تو دعوا درست میکنی تو خونه میگم خب مامان جان تو ...

شاید مامانت افسردگی داره خیلیا افسرده که میشن عصبی میشنو اینجوری رفتار میکنن

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
شاید مامانت افسردگی داره خیلیا افسرده که میشن عصبی میشنو اینجوری رفتار میکنن

اتفاقا مادربزرگم شهریور پارسال فوت کرد کلا از اون به بعد فک کنم اینجوری شد 

تیکر بارداری نیست