2777
2789
عنوان

کات کردم امشب به خاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 124 پست
اون رابطه جنسیه که بین نامحرم حرامه  رابطه ای که آدمو به خدا وصل کنه خوبه  اتفاقا من شنی ...

رابطه ی مناسبی نبود 

وقت من رو می‌گرفت و اجازه رسیدگی به خانوادم نمیداد

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهت تبریک میگم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

نمیدونم چی بگم 

امیدارم ب روزی ب خاطر تصمیمت دلمرده نشی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اسی قصد مهمه .بنظرم اینطوریام که میگی نیست بیشتر تحقیق کن .خیلیا همینطوری ازدواج کن .تازه سایتای همس ...

قصد ازدواج نداشتیم

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 
متاهلی؟

نه

عزیزم بهت تبریک میگم

🥺🥺🥺❤️دعام کن

رابطه ی مناسبی نبود  وقت من رو می‌گرفت و اجازه رسیدگی به خانوادم نمیداد

پس قصدتون قابل تمجبده👌🏼👌🏼👌🏼

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خداوند اگه باشه خوشی انسانها بیشتر دوست داره تا غمشون

رابطه ی مناسبی نبود

وقت و تمرکز من رو می‌گرفت و اجازه رسیدگی به خانوادم رو نمیداد

🥺🥺🥺❤️دعام کن

حتما اگه قابل باشم🌱💚😘

تو هم برای من دعا کن

وقتی این کار رو بخاطر خدا کردی خودش یه جوری برات جبران میکنه اصلا نگم برات😅❤️

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
حتما اگه قابل باشم🌱💚😘 تو هم برای من دعا کن وقتی این کار رو بخاطر خدا کردی خودش یه جوری برات ...

پروفت شهید هادی💔 

خداوند اگه باشه خوشی انسانها بیشتر دوست داره تا غمشون

بله قطعا ولی نه خوشی و شادی به هر قیمتی و با هر عمل و کرداری

استارتر جان منظورم به شما نیست که بخوام قضاوت کنم،جوابم کلی بود