2777
2789
عنوان

قرص گلوتاتیون

24328 بازدید | 55 پست

سلام من بدنم  گندمیه  اما زیاد تیره نیست  رو به روشنه 

تو فامیل و خانواده ی خودم  رنگ بدنم روشنه اما طرف شوهرم  سیاه سوخته حساب میشم🥴🥴

رنگ بدن شوهرم و خواهراش مثل برفه 

حالا خواهراش به جهنم  همسرم خیلی سفیده پیشش اعتماد به نفسم میاد پایین  خودش  واقعا اینجوری نیست که دقت بزاره اما انقدر خانوادش میگن که تو سیاهی  و شوهرت سفیده    یه جوری میشم

قربون خدا بشم  منم رنگ پوست سفیدو خیلی دوست دارم 

تا این که این قرص رو تو اینستا دیدم  و دو تا از بلاگرا(نیلوفر بهبودی و عابدین زاده) تبلیقش کردن منم ذوق زده شدم  

گفتم بیام بپرسم ببینم کسی استفاده کرده ؟ نتیجه دیده؟دکترا میگن ضرر نداره   خیلیا امپولشو میزنن   اما  عوارض امپول خیلی زیاده  این قرص و میگن همراه ویتامین ث بخوری  نتیجه فوق العاده میده

لطفا اگه کسی خورده نتیجه دیده  یا حتی خدایی نکرده عوارض داشته اینجا بگه ممنون❤💋❤💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا منم پیگیرش بودم.ولی اسی من همسرم سفیده خودم گندمیم همسرم میگه کاش رنگ پوستم عین تو بود گندمی رنگ پوست باکلاسیه نه تیره نه سفید اعتماد بنفسمو توی پوستم بالاس .هرکیم بگه سیاهم برام مهم نیست خودم رنگمو دوس دارم .رنگ سفیدم دوس دارم تیره هم دوس دارم همه رنگا زیبا هستن

سلام نه عزیزم من مصرف کردم هیچ اثری نداشت تازه من پوستم تقریبا روشنه

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
بیشتر ببینید

من این قرصو به زنداییم که سبزه است معرفی کردم   نمیدونم خریده یا نه   اما بدنش سفید شده باورت میشه من ازش سفید تر بودم  حالا اون سفید تر از من شده چقدرم میگم از اون قرصا خریدی میگه نه  رنگ پوستم از اول همین بود😳😳😂😂😂😂

تقریبا ۵ ماه پیش حدود ۳۰۰ تومنم بود به توصیه دکتر پوستم هم بود ویعنیاز بهترین  لابراتور 

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
بیشتر ببینید
والا منم پیگیرش بودم.ولی اسی من همسرم سفیده خودم گندمیم همسرم میگه کاش رنگ پوستم عین تو بود گندمی رن ...

به خدا همسر منم میگه  ای کاش رنگ پوستم مثل تو بود  فقط این خواهر شوهرای ذلیل مرده انقدر میگن میترسم  از این به بعد دقت بزاره 

فقط من یه همکار داشتم بنده خدا بسیار پوست تیره ای داشت توی بارداری که سیاه شده بود یه روز اومد سرکار بعد از زایمانش بهش گفتم چه کرمی زدی که انقدر سفید شدی گفت زالو انداختم و دهن همه ما باز مونده بوذ

بیشتر ببینید