2777
2789
عنوان

به خاطر کدوم تصمیمت از خودت ممنونی✨✨✨✨✨✨✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
امضات😂😂

واییی🤣👌🏼آره،  از باحال ترین امضاهای نینی سایت بود

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه خانوادم موافق این نبودن که ازشون دور شم و شهر دیگه ای درس بخونم ولی جلوشون وایسادم ، الانم راضیم با اینکه خابگاه موندن سخته ولی در عوضش آدم مسئولیت پذیر تر و مستقل تر میشه .

یکی هم انتخاب رشتمه ، هنوزم همه مینالن و میگن آینده کاری نداره ، یا پرستیژ نداره ولی من دلی این رشته رو انتخاب کردم و وجدانم راحته .

• پناه باشیم  🫀 •
اینکه کار داشتم و تازه میخواستم بیمه شم ولی شاگرد بیش فعال اومد و اصلا نمیتونستم باهاش کار کنم و وجد ...

بیش فعال میتونه مدرسه عادی بخونه؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
شغل خودتون و شوهرتون چیه عزیزم وضع مالیتون خوبه؟

من خودم قبل بچه دار شدن کارمند بانک بودم اما ‌‌‌‌‌‌‌بعد به دنیا اومدن پسرم دیگه تصمیم گرفتم کار نکنم،شوهرمم شغلش آزاده تحصیلات چندانیم نداره روزیم که ازدواج کردیم فقط شوهرم بود و لباسای تنش الان بعد هفت سال همه چی داریم پسرمم سه ماهشه وضعمون عالی نیست ولی از زندگی و شوهرم  راضیم خداروشکر 

بیش فعال میتونه مدرسه عادی بخونه؟

نه این استثنایی بود . مرکز زیر ۱۴ سال 

مربی معلولان بودم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
با اینکه خانوادم موافق این نبودن که ازشون دور شم و شهر دیگه ای درس بخونم ولی جلوشون وایسادم ، الانم ...

مهم اینه ک خودت خوشحال باشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی