اون روز یه خانومی تاپیک زد که به شوهرش شک کرده بود که با رفیقش ر..ا..ب...ط..ه داره نمیدونم راست بود یا دروغ قضاوت نمیکنم اما ازاون روز خیلی ذهنم درگیره همش شوهرمو با همکارش تصور میکنم چون باهم صمیمین میدونم مریضم بخدا اینقدر سرهر چی بهش گیر میدم و شک میکنم و گیر میدم که خودم حالم بهم میخوره از خودم توروخدا بهم راهکار بدین خسته شدم از بدبینیم .... البته اینکه قبلا بارها خیانت دیدم هم بی تاثیر نیست اما واقعا نمیتونم عادی زندگی کنم
قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی شما دوست هم جنس صمیمی نداری که انقدر واست عجیبه ؟؟؟؟😐
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺 عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
منکه هزاران بار خودمو لعنت میکنم اینقدر ازبیکاری میام اینجا همش تحت تاثیر تاپیکای اینجام انگار روانی ...
اسی اینجا باید فقط جنبه ی فان واست داشته باشه نه چیز دیگه
واسه من که اینجوریه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴