2777
2789
عنوان

خانوما ی دیقه میاید؟؟؟

188 بازدید | 13 پست

دکتر نازایی ک مشکل از اقا باشه تو تهران یا تبریز خوووبشو سراغ دارید؟مشکل واریکوسل و کم تحرکیه عملم رفته عود کرده

یازان بلع یازدی چاره ندی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو بخدا خیلی سخته.ن دکتر میره ن ازمایش ن هیچی.ب زور و دعوا یبار میره داروهاشم حتی کامل نمیخوره

نمیره که نمیره اگه جای منه بدبخت بودی بیستوچهارساعته سرکوفت میشنیدی چکار میکردی

نمیره که نمیره اگه جای منه بدبخت بودی بیستوچهارساعته سرکوفت میشنیدی چکار میکردی

همین الانم میشنوم با اینکه هیییچ مشکلی ندارم.فک میکنن مشکل از منه و انداختم گردن شوهرم.🥲

سلام عزیزم خوبی؟

من هر شبی نماز شب میخونم توی قنوت نماز وتر دعاتون میکنم

ان شاالله خدا یه نی نی ناز بزاره تو دلتون...

عزیزم حقیقتش  کاربر ۱۳۷۰۱۳۷۳ که قبلن تو تاپیکشون درمورد خرید ۱۳ صفر بهتون گفتم ،،بازم امشب تاپیک درمورد خرید ۱۳ صفر زدن و یه خانومه تو تاپیکشون یه حرفایی زدن من دلم لرزید

چون بهتون توصیه کرده بودم خرید ۱۳ صفر انجام بدین گفتم بهتون بگم که یوقت مدیونتون نشم

تاپیک یکی مونده به اخرشو بخونید لطفا حرفای خانوم سادات رو

راستش ترسیدم انجام بدین نتیجه عکس بگیرین مدیونتون شم گفتم اطلاع بدم

سلام عزیزم خوبی؟ من هر شبی نماز شب میخونم توی قنوت نماز وتر دعاتون میکنم ان شاالله خدا یه نی نی نا ...

سلام گلم ممنون از لطفت منم دیشب خوندم دو دلم نمیدونم چیکارکنم