اگه باردار شدین با خوندن این مطالب نگران نشین
ان شاالله بچه سالم و صالح باشه اینارو فرستادم تا اطلاعاتتون زیاد بشه .. هی نشینید فکر و خیال کنید
من خودم سر بارداری اولم اینارو نمیدونستم کلی فکرو خیال میکردم و حتی بعد زایمان نکنه ........
فقط توکل کنید به خدا ازش بخواهین یه بچه سالم و صالح بده نذر امام زمان کنیدش بگین خودت مراقبش باش خدا ... و دیگه فکرو خیال الکی نکنید ... فقط خودتونو الکی اذیت میکنید مثل من🙂 😁😉🥲
بارداری بهترین دوران زندگیت هست با فکرو خیال الکی خرابش نکن پس...
و شکر گزاری کن مثلا بگو خدایا شکرت که بچه سالم و زیبا و خوب و خوش پا قدم و پر روزی بهم دادی و..... تاجذبش کنی🥰
به بارداری به چشم یک تفریح یک هدف بزرگ نگاه میکردم و برای هرروزم کلی برنامه ریزی و کار داشتم انجام بدم ... گاهی هم حوصله نداشتم چند روز نمیخوندم ... ولی کلا چون میدونستم با انجام این کارا و کشیدن یکم سختی باعث میشم نصف راهو طی کنم ... و نتیجه خوبی داره بعدا هم برای خودم هم بچم سختیش برام شیرین میشد
تاثیر هم داشت مثلا اولای بارداری نیم ساعت بیشتر طول میکشید خوندن سوره یوسف هی نگاه میکردم چند صفحه دیگه مونده پشیمون میشدم وسط خوندن حتی .... ولی آخرا دیگه روون شده بودم سر ده دقیقه کمتر تموم میکردم سوره رو ...
الان که خدارو شکر بچه هام زیبان ومیبینم هر جا میرن از زیبایی شون تعریف میشه از ادبشون و از اخلاق خوبشون و فهمیده بودنشون تعریف میشه کلی کیف میکنم ... از مهد کودک تا دبستان معلمشون میگه تاحالا بچه به این باادبی و خوش اخلاق و خوش زبونی ندیدم ... باوجود اینکه نه من خیلی سر زبون دارم نه باباشون