سعی کن جوری با باهاش رفتار نکنی که حس حسادتش برانگیخته بشه من پسرم سه سالش بود که اون یکی پسرم به دنیا اومد من با زبون بچگونه که انگار پسر کوچیکم صحبت میکنه با بزرگه ارتباط بر قرار میکردم مثال میگفتم داداش پهلوون شیشه رو به زور نزار دهنم آخه خفه میشم یا اینکه همیشه از زبون داداشش قربونش صدقش میرفتم الان که سالها گذشته باهم دوست و رفیقن
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرت تفاوت سنی چقد خوبه بچم داره پنج سالش میشه میگم شاید تفاوتشون زیاد بشه البته هنوز اقدام نکردم ...
تفاوت کم خییلی خوبه
شاید اولش اینطور اذیت کنه اما بنظر من اگه توجیه بشه و بهش محبت بشه حسودی نمیکنه
بعد با هم بزرگ میشن و تنها نیستن
خییلی خوبه کلا
منو خواهرم ۲سالو۷ماه اختلاف داریم
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
تنها چیزی که فکر کنم بدردت میخوره و بلدم اینکه اصصصصصلا حساسش نکن قلقلک داد هرکاری کرد تا جایی که خ ...
بازم میگم تا جایی که خطرناک نباشه یکی از کاربرای محترم هم گفت قلقلک نده
خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمیخواهد خدا باشد *نمیخواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمیخواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟
بهش بگو تو مراقبت از بچه کمک کنه در عوضش بهش شکلاتی جایزه ای چیزی بده. خودتم نظارت کن رو کاراش اگه اشتباه انجام میده یادش بده ولی تنبیهش کنی بدتر لج میکنه
تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁
دخترم عاشق بچه. همش دعا میکنه کاش یه داداش داشت میگه چرا خدا به همه نی نی میده به ما نمیده پسر شماهم نمیدونه این کارا برا نوزاد خطرناک فقط تنهاش نزار خدانکرده بلای سرش میاره