2777
2789
عنوان

پسرم نوزادمو اذیت میکنه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست

خب بچه است 

داره بازی می‌کنه 

چند سالشه؟ 

توضیح بده اذیت میشه این جوری 

بزار بغلش بگو بیا بهش شیر بده بیا ارومش کن 

مثلا میری دستشویی بگو میسپارمش به تو حس مسئولیت پذیری توش به وجود بیاد 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلوش زیاد بچه رو بغل نگیرین قوربون صدقش نرین.وقتیم بچه بغلته .ناز اون یکی پسرتو بکش یمدت اینحوری کنی عادت میکنه کم اذیت میکنه 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

دل من خواست نوزاد اذیت کنم😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

دختر من ۵ سالشه اخلاقشو میدونم بخاطر همین بچه نمیارم کلا مخالف دوتا بچه هستم ولی یه مدت گفتم دخترم تنها نباشه ولی هنوزم میگم نیارم

یعنی اگه بیارم بیچاره میکنه منو

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
نه حسودی نمبکنه الان به زور شیشه رو ازدهنش کشید بیرون خیلی تخسه

الهییی

*  عاقل حرف می‌زند ، دیوانه فریاد        * با حرفاتون اسید میپاشید رو قلب ادم🙂بی ذاتید مث اون عروسکایی ک تا فشارش میدی میگه آی لاو یو🗿👋🏻
اره مخصوصا که گفت  پاهاشو قلقلک میده

😁😁😁😁😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری