2777
2789
عنوان

وکیلم رشوه گرفت

726 بازدید | 24 پست

سلام،من برای مهریه ام مغازه شوهرم رو توقیف کردم،دوسال عمرمو گذاشتم پای این پرونده،بهش اعتماد کردم،نظر کارشناسی رو نخوندم،اونم چیزی به من نگفت،مهلت اعتراض ۷روزه اش تموم شد،منم پرونده رو باختم،به همین راحتی،پرونده ایی که خیلی راحت میتونستم به نتیجه برسم،همش فکر میکردم،دادگاه ها و قاضی ها بدن،ولی واقعا اینطور نیست،اگه تلاش کنی به نتیجه میرسی،این وسط وکیل آشغالم،راحت هم پول از من گرفت،هم از طرفم،هم عمر مو تلف کرد،خیلی داغونم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه دیگه اعتراض کنی؟

نه،مهلتش رد شده،هر وقت رفتم پیش وکیلم،که آقا هم هست،با زبون بازی بهم میگفت،من درست میکنم،الکی منو دور خودم چرخوند،وقتی واسه مشاوره پیش یه وکیل دیگه رفتم،اون بهم گفت تموم شده،و داره بهم دروغ میگه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
وکیل دختر دایی منم ۴سال سر دووند طفلکو اخرش هیچی به هیچی.با اینکه طرف خونه ماشین مغازه داشت و کارمند ...

دقیقا شوهر منم،بساز بفروشه،کلی مال و اموال داره،رشوه داده بهش،باورم نمیشه گیر دوتا مرد عوضی افتادم

این خانوم نمیتونه از وکیل شکایت کنه ؟؟؟ الان راهکارش چیه

باید جزئیات پرونده رودید 

مضافاً اینکه پرونده ایشون تا زمانی که خودشون مصالحه نکنن یا خودشون نخوان بسته نمیشه و می تونن یه مال دیگه معرفی کنن 

نظر کارشناسی مگه چی بود؟  من وکیلم تا حالا مهریه زیاد داشتم وقتی چیزی که توقیف کردی مستثنیات د ...

من،توقیف کردم،اومده بود گفته بود که مغازه ارث خواهرمه،منم قولنامه بین شوهرم و خواهرش رو داشتم،که شوهرم ارث خواهرش رو خریده،کارشناس رفت بد کارشناسی کرده بود،اینم مهلت ۷ روزه اش رو اصلا به من نگفت،خوب که رای قطعی تجدید نظر ثبت شد بعد گفت که کار از کار گذشته بود،توی رای بدوی هم من بهش اعتماد کردم،نرفتم،بعد فهمیدم اصلا ازم دفاع نکرده

باید جزئیات پرونده رودید  مضافاً اینکه پرونده ایشون تا زمانی که خودشون مصالحه نکنن یا خودشون ن ...

پرونده بسته شده،مونده دیوان عالی که اونم میگن،یک سال طول میکشه،معلومم نیست به نفع ام بشه

من،توقیف کردم،اومده بود گفته بود که مغازه ارث خواهرمه،منم قولنامه بین شوهرم و خواهرش رو داشتم،که شوه ...

مگه دادخواست شما مطالبه مهریه نبوده ؟ مگه همسرتون تو جلسه نیومد و اقرار نکرد به دین، که اگه اینجوریه رای قطعیه و به تجدیدنظر نمی رسه 

اگر هم همسرتون تو جلسه نبوده باشه همین که دفاع و دلیلی بر پرداخت مهریه ارایه نکرده، فرضا تجدید نظر خواهی هم کنه رای عوض نمیشه 

اینایی هم که شما گفتی اصولا تو مرحله اجرای رای هست، البته اگه قبلش تامین خواسته نکرده باشی و مالی رو هم که معرفی کرد متنازع فیه باشه ونهایتا نتونی مالکیت همسرت  را ثابت کنی می تونی حساباش رو مسدود کنی یا مال دیگه معرفی کنی... بنابراین با این شرایط فعلا پرونده شما بسته نمیشه 

برای همه ی خانومای عین خودم،مینویسم،اصلا به وکیل اعتماد نکنین،پرونده ها رو خودتون هم پیگیر باشین از دادگاه،چیزی که هست اگه میخاین وکیل براتون کار کنه،باید سیبیل شون رو چرب کنین،نکنین،طرف مقابل رشوه میده،پیش وکیل آشنا برین

خدا هیچ کس رو اسیر دادگاه و کیل نکنه،خدا لعنت کنه وکیلمو،پول دوا دکتر خودش بچش بشه،منکه راضی نیستم،پولش به درک ،عمرم تلف شد.

2810