2777
2789
عنوان

مشکل نماز

284 بازدید | 24 پست

یه هفته قراره تمام وقت سرکار باشم تو فروشگاه کار میکنم باید همش در دسترس باشم یه مدت نخونم قضاهام زیاد میشه انگیزم کم میشه برا نماز خوندن.

چطور میشه انجامشداد؟!!

درخواست کن ساعتای استراحتت با اذان یکی باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نماز که زیاد وقت نمیگیره،. وضو از قبل داشته باش، بعد بین نماز هات هم فاصله بنداز که غیبتت طولانی نشه، مثلا اذان ظهر گفتن نماز ظهر رو بخون برو ادامه کارت، دوساعت بعد بیا عصرتم بخون

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از قبل وضو داشته باش وسط یه چند دقیقه به همکارت بسپار زود برو یا با صاحب کارت صحبت کن بگو وسط ۵ دقیقه میرم نماز. بالاخره دستشویی میری چیکار میکنن فک کنن رفتی دستشویی همون کار رو بکنن

سلام عزیزم.. اول بگم که عقاید هر کسی فرق میکنه.. ولی من بودم شغلم رو عوض میکردم.. چون فکر میکنم اینطوری برکت از پولم میره.. نماز به من آرامش میده و فکر میکنم دعای بعد از نمازم رزقمون رو پر برکت میکنه

نمازتو سریع بخون قبلش وضو بگیر 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.