2777
2789

سلام⭐امروز رفته بودیم بیرون لباس خوب نپوشیده بودم همش باد رفت تو گوشام خودمم سردم بود😷

احساس میکنم یکم گلوم تحریک شده

راهی براب پیشگیریش دارین؟ و اینکه تا بدتر نشده چیکار کنم؟ لطفا همه بگید شب عیدی دستمو بند نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لیمو شیرین بخور تا میتونی 

بعدم لیموترش . عسل . آب گرم قاطی کن بخور 

آبجوشو زنجبیلم باهم بخور برای گلو درد عالیه

قرصم سفیکسیم بخور با استامینوفن 

من هنوز بعد یه هفته سرفه وحشتناک میکنم

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
2803

یه قاشق آویشن ویه قاشق پونه دم کن یه نبات یایه قاشق عسل بریزبخور

صبح هاعسل وآبلیموبریزتویه لیوان آب ولرم بخور

بخاری یاشوفاژروروشن کن سوپ یاچای دارچینی بخوربروزیرپتوعرق کنی زودخوب میشی

2804
لیمو شیرین بخور تا میتونی  بعدم لیموترش . عسل . آب گرم قاطی کن بخور  آبجوشو زنجبیلم باهم ...

آزیترومایسین بخور منم مریض شدم سفکسیم خوردم تاثیرنداشت دکترگفت سویه جدیده اومیکرونه آزیترو بهترجواب میده یاروزی ۵۰۰ یاهر۱۲ساعت ۲۵۰بخور

منم از ۲۷ خودم شوهرم پسرم همش دکتریم..چه سالی شد امسال😔😔😔😔

واقعاامسال خیلیییی بدبود بیمارستان یه لحظه خالی نمیشدهمه زیر۶سال همه باتب بالای ۳۹

لحظه ی تحویل سال تلویزیونه بیمارستانوروشن کردم تاتحویل سال شدهمه ی مادرای همراه همه باهم زدیم زیره گریه خیلی حاله هممون خراب بودخدابه همه ی بچه هاومادرا سلامتی بده هیچکس راهش به بیمارستان نیفته خیلی خیلی بدبود

واقعاامسال خیلیییی بدبود بیمارستان یه لحظه خالی نمیشدهمه زیر۶سال همه باتب بالای ۳۹ لحظه ی تحویل سال ...

الهی آمین عزیزم.خیلی ناراحت شدم.امیدوارم کوچولوت زودی خوب شع.منم بیشتر برا پسرم ناراحتم.ضعیف.خودمم ضعف دارم.انقد بدن درد دارم همش اشکم میاد....

دوستان راستی یه چیز دیگه ام هست. عروس داییم که خیلیی باهاشون رفت و آمد داریم و باهم صمیمی هستیم، مثل ...

شک نکن عزیزم.نمیخام ناراحتت کنم.ولی به نظرم اگه الان بری با یه سرم آمپول خوب میشی...

2805
😷😷اخه عید و بدون عید دیدنی حال نمیده ولی خوب به نظرم باید بود کامل خوب میشدن بعد اینکارو میکردن ب ...

بببن عزیزم بخدا هرروز عید.نمیدونم چرا ما گیر دادیم به این ۱۳ روز فقط.بابا بعد ماه رمضون که کیفش بیشتر

2801