2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل بینی گوشتی با دکتر نادریان

| مشاهده متن کامل بحث + 7287 بازدید | 32 پست

سلام عزیزم الان بینیت فرم گرفته؟چقدرهزینه کردی؟

من به بعضی غذاهاحساسیت دارم وبه تخم مرغم همینطوریعنی عمل نمیکنن؟!من دوبارزایمان کردم بیهوشی کامل وازکمر،سردوتاشم بهم دیکلوفناک شیاف دادن سربی حسی ازکمراوکی بودم ومشکلی نداشتم جزاینکه تواتاق عمل نفسم داشت بندمیومدکه اکسیژن وصل کردن وداروتزریق کردولی سربیهوشی مدام سرگیجه داشتم ومنگ بودم ووقتی خوابم میبردنفسم میگرفت وازخواب میپریدم..

میخواستم بپرسم شماهم بعدازبیهوشی مثل من شدین نفستون توخواب میگرفت؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه که یکی از دوستام یه انرژی خوب بهم دادو گفت تو هر جا احتمال مرگت هستهمین الان که خونه ایسوار ...

عزیزم من هم آلرژی شدید دارم. البته نه دارویی، آلرژی به مواد غذایی که باعث عطسه و خارش بینی ام میشه. تا اینو درمان نکنم نمیتونم عمل بینی انجام بدم. اگه دکتر خوب برای آلرژی میشناسین، ممنون میشم بهم معرفی کنین🙏🌺