2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

بنظرمن نیست

ولی حتما در اسرع وقت به یه متخصص پوست نشون بده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
2804

فکرنمیکنم چند وقتیه خیلیارو میبینم درگیر این بیماری پوستی اند شبیه قارچه دکترای خوب درمانهای طولانی جواب میده یکی از اقواممون خانوادگی اینجوری شدن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
2805

ببین اگه بخوای با اینترنت بگی و همش سرچ بزنی بد ترین بیماری رو برات قاب می‌کنه 

ان شاالله که چیزی نیست ولی دکتر. برو 

من سه سال بود یه چیزی شبیه خال یا ماه گرفتگی رو قسمت ران داشتم 

اوایل به یه دکتر نشون دادم گفت خطرناک نیست و اصلا چیزی نیست ولی اگه علتش رو میخوای باید بری دکتر پوست 

سه سال فقط خود خوری کردم و همش نت بودم خیلی حالم بد بود همش فکر همین بیماری کوفتی بودم وسواس گرفته بودم برا همین وگر نه دکتر بنده خدا گفت

تا یه ماه پیش عکسش رو یه دکتر دیگه دید گفت این ماه گرفتگی نیست و به خاطر کمبود آنزیم کبدی هست😐 خدا رو شکر به خدا حالم خیلی خوب شد 

تو هم ان شاالله برو دکتر ان شاالله چیزی نیست 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
2801