2777
2789
عنوان

قرص متادون m20 کسی میدونه چیه

836 بازدید | 13 پست

لطفا کمک کنید میدونم متادونه توجیب شوهرم دیدم چندومین باره میخوره همیشه نمیدونم روزی چقدر قبلا اعتیاد داشته تریاک ترک کرده نمیدونم دگ چیزی مصرف کرده بعداون یانه اما الان ۱ساله قرص میبینم یه بارگفتم گفت مال من نیس مال بابامه واسه اون گرفتم یه بارم گفت واسه زودانزالی گرفتم اما نمیخورم الان یه مشمبا دیدم اما چیزی نگفتم نمیدونم الان اعتیاد داره یعنی؟واینکه این قرص اخلاقم عوض میکنه چون خیلی شکاک و بددله و خیلی گوه اخلاقه هرکابریم بعدش دعواس 

o

بدترین نوع اعتیاد متادون...نشونه هاشم زردی صورت چرت زیاد و سخت از خواب بیدار شدن...عدم انزال  و ...

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
بیشتر ببینید
بدترین نوع اعتیاد متادون...نشونه هاشم زردی صورت چرت زیاد و سخت از خواب بیدار شدن...عدم انزال  و ...

زردی و زیاد نه اما بقیه اش همینی مه میگید شما خیلی میخابه همش خابه مگر جایی بریم به زور پامیشه میریم اما زهرمارم میکنه همش ام سیگار میکشه ابرموبرده دگ اصلا اروم فرارنداره همش میخادبخابه تنها باشیم زودام ارضامیشه خیلی عین خروس

o

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زردی و زیاد نه اما بقیه اش همینی مه میگید شما خیلی میخابه همش خابه مگر جایی بریم به زور پامیشه میریم ...

متاسفانه میشه گفت درگیره..‌میتونی تست متادون بگیری از داروخانه چک کن

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
بیشتر ببینید
متاسفانه میشه گفت درگیره..‌میتونی تست متادون بگیری از داروخانه چک کن

خیلی وقته میدونم قبلا گفتم ازمایش و اینا اما میگه باشه اما نمیاد زیربار نمیره اینجور ادما ک نمیان اثبات کنن خودشونو یعنی الان معتاده دگ؟؟

o
خیلی وقته میدونم قبلا گفتم ازمایش و اینا اما میگه باشه اما نمیاد زیربار نمیره اینجور ادما ک نمیان اث ...

عزیزم میگم خودت تست اعتیاد بگیر از داروخانه مثل بی‌بی چکه انجام بده با ادراری...

بیشتر ببینید
خیلی وقته میدونم قبلا گفتم ازمایش و اینا اما میگه باشه اما نمیاد زیربار نمیره اینجور ادما ک نمیان اث ...

باید تست بده ک مطمعن شی...

بیشتر ببینید

شوهرمنم گل میزد الان دوسه ماهی میشه متادون میخوره دقیقا درست گفتین به شدت شکاک شده هر روز بهم تهمت میزنه که بهش خیانت میکنم وفحش دادن کار هرروزش شده.وبه شدت عصبی بداخلاق.درصورتیکه به خوش اخلاقی وزن دوستی معروف بودهزاربرابرعوض شده زندگیم توبدترین شرایط شده منم آبروم رفته هرجامیریم میفهمن معتادشده خیلی ناراحتم