2777
2789

من ازیه مشاور برنامه خریدم

میخواستم بفروشمش خدا شاهده تا الان به کسی نفروختم

نمیدونستم دلش راضی نیس الان خودشم فهمیده

خیلی ناراحت شدم واقعا تو ذهنش یه آدم خرابم از این ببعد

خیلی پیشیمونم چ کنم؟؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

برنامه ی چی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که نکردی ول کن بابا.ادم وقتی پول نیاز داره از این چیزاهم میاد تو ذهنش.سخت نگیر پشیمونم که هستی 

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

می‌دونم که خیلی حالت بده و خودتو سرزنش می‌کنی.. یه تجربه مشابه داشتم.. اما باید قبول کنی که گذشته دیگه برنمی‌گرده و الان تا جایی که میشه باید درستش کنی

اون آدم چقدر برات مهمه؟

بهترین راه اینه که صادقانه براش توضیح بدی که به هیچ کس نفروختی و واقعا پشیمونی و اشتباه شده.. عذر خو ...

گفت پیگیری میکنم

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

کجاش غیراخلاقیه!اون به تو فروخته وتو بابت خریدش بهش پول دادی،حالام خودت میخوای ببروشی ی پولی بیاد دستت 

حرعامیزنیا بنظرمنکه کاربدی نکردی

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
می‌دونم که خیلی حالت بده و خودتو سرزنش می‌کنی.. یه تجربه مشابه داشتم.. اما باید قبول کنی که گذشته دی ...

درحد مشاور کنکور ادم موفقیه خوشم میاد ازش

کجاش غیراخلاقیه!اون به تو فروخته وتو بابت خریدش بهش پول دادی،حالام خودت میخوای ببروشی ی پولی بیاد دس ...

منم اول چنین فکری کردم بعد ب اشتباهم پی بردم

خب.. یه کم کار سخت تر شد دیگه خیلی ناراحت شد؟ برخوردش چطور بود؟

گفت پیگیری میکنم بعدش اصلا پیاممو سین نمیزنه

2810