2777
2789
عنوان

قضاوت

175 بازدید | 16 پست

دوستای عزیز، کسی می دونه معنی قضاوت کردن و قضاوت نکردن، چی هست ؟ می خوایم نظراتمون رو بدون بی احترامی به اشتراک بذاریم ، هر کسی می تونه مشارکت کنه.

همینطور، ربطش رو به امر به معروف و نهی از منکر بگید. تا از هم یه چی یاد بگیریم. 

بی احترامی به نظرات دیگران ممنوعه. 🌺🌹💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امربه معروف و نهی از منکر که ربطی به قضاوت نداره

یعنی ی کار واجب رو انجام ندی و بقیه ببینن و براشون عادی بشه

و یا برعکس گناهی رو انجام بدی و بازم باعث عادی سازی بشه 

ولی قضاوت وقتی تو شرایط و موقعیت فردی نبودی و درمورد کاری که کرده صحبت کنی این میشه قضاوت و یا با چشم خودت ندیدی کاری انجام بده و اونو محکوم کنی که یکمم به تهمت و بهتان نزدیک میشیم

البته این تفسیر منه

و قاضی هم وظیفش اینه که با توجه به شواهد و مدارک حکم بده و حکم عادلانه بده

که ما قضاوت کردن جامونو با قاضی عوض میکنیم متاسفانه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

امربه معروف و نهی از منکر که ربطی به قضاوت نداره یعنی ی کار واجب رو انجام ندی و بقیه ببینن و براشون ...

خیلی جاها باهات موافقم.👌👌👌

البته امر به معروف و نهی از منکر یه جاهایی به قضاوت مربوط میشه. 

ما حق نداریم شخص رو‌قضاوت کنیم چون جای اون نبودیم، ولی کارش رو قضاوت می کنیم. مثلا دروغ فلان شخص بد بوده ولی دلیل نمیشه من نوعی از اون بالاتر باشم. پس ما مار شخص رو قضاوت می کنیم و برمبنای اون امر به معروف و نهی از منکر می کنیم. 

اگر بگیم کار هر کسی به خودش ربط داره، بی تفاوتی میاره و جامعه به فساد کشیده میشه. 

خیلی جاها باهات موافقم.👌👌👌 البته امر به معروف و نهی از منکر یه جاهایی به قضاوت مربوط میشه.  ...

ن به نظرم دروغ گفتن همه جا نمیشه طرف رو نهی از نکر  کرد  بخاطرش

و اینکه دروغ هم گناهه و این یعنی نهی از منکر اینو من و شما تعیین نمیکنیم که کدوم کار باید نهی بشه یا کدوم کار باید بهش تشویق کنیم طرف رو

البته من به شخصه هیچ کدوم رو انجام نمیدم

اینو من به عنوان احکام نوشته شده گفتم ن باور های خودم.

باور من اینه وقتی من دینم کامل نیست حق امر به معروف و نهی از منکر رو ندارم

وقتی من تو خیابون خوبه حجابم ولی تو عروسی مختلط لخت میگردم

نمیتونم به شما بگم چرا تو خیابون موهات بیرونه

این اعتقاد منه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه ها، به نظر من اینکه میگن کار به کار دیگران نداشته باش، یعنی امر به معروف نکن. 

اینکه میگن قضاوت نکن، درسته ولی به معنی حرف نزدن نیست. قضاوت نکردن ، الان با سکوت هم معنی شده. این اشتباهه. 

ن به نظرم دروغ گفتن همه جا نمیشه عپربه معروف کرد طرف و بخاطرش و اینکه دروغ هم گناهه و این یعنی نهی ...

آفرین. دروغ گناهه. و ما حق نداریم سلیقه ای امر به معروف و نهی از منکر کنیم. ما مبنا داریم. مبنا دینه. حرام و حلال داریم. گناه و صواب داریم. پس سلیقه شخصی مون رو حق نداریم مبنا قرار بدیم. 

ولی نیاز نیست دین کامل باشه تا امر به معروف کنیم. وگرنه جز معصوم کس دیگه ای حق امر به معروف نداره. در حالی که این وظیفه همه ادم هاست که کاستی هم رو درست کنن و نقطه ضعف هم رو تذکر بدن و نقطه قوت هم رو‌تقویت کنن تا جامعه رشد کنه. وگرنه جامعه به بی تفاوتی و‌فساد تو همه زمینه ها می ره

آفرین. دروغ گناهه. و ما حق نداریم سلیقه ای امر به معروف و نهی از منکر کنیم. ما مبنا داریم. مبنا دینه ...

حرف آخرتو قبول دارم ولی امروزه جواب امر به معروف و نهی از منکر رو درست نمیدم

انگار بدشون میاد

بنظرم الان رسانه ها و برنامه ها دارن این کار رو میکنن

قبلا بخاطر اینکه مردم شرایطش رو نداشتن این دو کار بله خوب بود ولی امروزه اگه رفتی تو خیابون نثلا گفتی خانم روسریتو درست کن بنظرت چه حوابی میگیری؟

حرف آخرتو قبول دارم ولی امروزه جواب امر به معروف و نهی از منکر رو درست نمیدم انگار بدشون میاد بنظر ...

کاملا موافقم. الان نمیشه چیزی گفت. چون آسیبش بیشتره.

ولی متأسفانه کم‌کم به این سمت و سو رفتیم. 

ولی حرف اینه که میگن هر کسی هر کاری کرد ، چون از نظر اون، کارش درسته، تو حق نداری حتی راجع به کارش حرف بزنی. و باید یرت تو کار خودت باشه. این خیلی بده و نهایتا نتیجه بدی می ده.

2810