2777
2789
عنوان

خانوماا بیاین منو راهنمایی کنین

130 بازدید | 11 پست
سلام خوبین 6 ماهه زایمان کردم از موقعی که پسرم بدنیا اومده خیلی حساس شدم همش دلشوره دارم که یه اتفاقی میخاد برا پسرم بیوفته هر چند مدت بیچیزیش حساس میشم یبار میگم وااای چرا پاش اینجوری شده سری میبرم دکتر یبار میگم چرا صورتش پوسته شده میبرم دکتر. دکترم میگه عادیه. حالام چند روزیه به ران پاش گیر دادم یکم کبوده البته اگه وقت کنی واگرنه معلوم نمیشه مامانمم میگه عادیه مال بچه ها اکثرا میشه دستش هم اینجوری هسته اون که از موقعی که 2ماهه بود اندازه یه عدس کبود بود الانم هست. خانوما بگین چیکار کنم باز ببرم دکتر
به شوهرم میگم اونم میگه از دکتر پرسیدم اخه پرستاره تو بیمارستان از دکترا پرسیده گفتن چیزی نیس. من چیکار کنم خدا بچه ی عین دسته گل بهم داده خداروشکر میکنم ولی چرا اینقدر حساسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی 2 ماهه بود یه دکتری گفت شک میکنم صدای اضافی داره ببر پیش دکتر قلب اطفال. منم چند روز بعدش بردم پیش دکتر خودش چندبار معاینه کرد گفت چیزی نمیشنوم بعد اون چندبار باز معاینه کرد چیزی نشنید. از اون روز 4 ماه میگذره من بعضی وقت ها با گوشی پزشکی شوهرم صدای قلب پسرم رو گوش میکنم یا گیر میدم یه شوهرم که گوش کنه اونم میگه خوبه چیزی نیس. فک میکنم دارم دیوونه میشم