2777
2789
عنوان

مامانای گل خوردن زعفران تو بارداری اشکال داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 54214 بازدید | 55 پست
زرشک .کرفس .ماهی تن هم نبایدبخوری
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
واسه منم سواله که کی بایدبگم .مخصوصابه خانواده شوشو
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم.
میشه هفته چند
کلان مارال جون زعفران بهتر دوران بارداری مصرف نشه الان هیچ ایرادی نداره یک بار بود ندونسته بوده سعی کن بهش فکر نکنی چو استرس هم خوب نیست داشته باشی گلم ای شالله که 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی به خوشی و سلامتی نی نی تو بغل بگیری
مارال جون سه ماهه اول رو خیلی رعایت کن که نی نی خوشگلت جون بگیره از ماه پنج دیگه خیالت راحته ولی الان زرشک و زعفرون و کرفس و تن ماهی آبغوره و جعفری کلا چیزهایی که طبعشون گرم هست نخور عزیزم ، بعد که نی نی جاش محکم شد میتونی به مقدار کم از اینها بخوری
2810