2777
2789
احتمالش خیلی کمه فکر نکنم🥲  ادمایی که توی زندگیت اومدن زیادن ببخشید اینو میگم ولی سعی کن یبار ...

سلااااام 

ارشدمو رشته و شهری ک میخام قبول نهایی میشم یا ن

ازمونی ک قراره بدم قبول نهایی مبشم یا ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلااااام  ارشدمو رشته و شهری ک میخام قبول نهایی میشم یا ن ازمونی ک قراره بدم قبول نهایی م ...

اون که راحته معدلتو بگو بعد بگو ببینم چه شهرو رشته ای میخای قبول شی😂😂 تا برات دقیق بگم

اون که راحته معدلتو بگو بعد بگو ببینم چه شهرو رشته ای میخای قبول شی😂😂 تا برات دقیق بگم

معدل لیسانسم ۱۵

دولتی زاهدان میخام علوم تربیتی

قبول نهایی میشم یا ن ارشدمو

ازمون بانکمو قبول نهایی میشم یا ن

2803
معدل لیسانسم ۱۵ دولتی زاهدان میخام قبول نهایی میشم یا ن ارشدمو ازمون بانکمو قبول نهایی میشم یا ...

ارهههه بابااااا مطمئنم قبول میشی نگران نباش دانشگاه اوکیه 

ازمون بانکتو راستش اگه پارتی داری اره اگه نداری نه🥲

ارهههه بابااااا مطمئنم قبول میشی نگران نباش دانشگاه اوکیه  ازمون بانکتو راستش اگه پارتی داری ا ...

وای توروخدا ارشدمو قبول میشم ینی 

اخه بدون اینک چیزی بخونم ارشدمو ازمون دادم

مگ باپارتی انتخاب میکنن یا کشوریه ازمونش؟؟؟

ارهههه بابااااا مطمئنم قبول میشی نگران نباش دانشگاه اوکیه  ازمون بانکتو راستش اگه پارتی داری ا ...

سلام کسی ک دوستش دارم انقد روم غیرت داره ک نخواد من مال کس دیگ شم ومادربچهامون شم؟یاروکس دیگ غیرت داره؟

2804

لطفا راجع ب تایم ازدواجمم بگو کی ازدواج میکنم دوستیه یا سنتی

راجع ب تایم شاغل شدنمم بگو کی شاغل مبشم دولتیع یا ن

سلام کسی ک دوستش دارم انقد روم غیرت داره ک نخواد من مال کس دیگ شم ومادربچهامون شم؟یاروکس دیگ غیرت دا ...

اگه میخای یمرد که میخایش مال تو باشه پس بهش بگو ولی یجوری برخورد کن که اون بیاد سمتت ولی خب اوکی بهش بده فقط در همین حد دیگه اگه بخادت میاد خودش ولی بنظرم اره تو میشی عشقش

2805
بانک اره پارتی بازیه ارشدت اوکیه نترس 🙂

خیلی نیازدارم ب اینک یابرم دانش یا شاغل شم/: کاش یکیشون اوکی شههه تاپیکو سیو میکنم خرداد ک نتیجه اومد خبرت میکنم🥲❤️

پس من برا بانک نمیخونم چون‌پارتی ندارم

اگه میخای یمرد که میخایش مال تو باشه پس بهش بگو ولی یجوری برخورد کن که اون بیاد سمتت ولی خب اوکی بهش ...

لطفا راجع ب تایم ازدواجمم بگو کی ازدواج میکنم دوستیه یا سنتی

راجع ب تایم شاغل شدنمم بگو کی شاغل مبشم دولتیع یا ن

لطفا راجع ب تایم ازدواجمم بگو کی ازدواج میکنم دوستیه یا سنتی راجع ب تایم شاغل شدنمم بگو کی شاغل مبش ...

ازدواجت نزدیکه احتمال ۹۰ درصد سنتیه شاغل شدنتم میشی ولی نه استخدام رسمی یه اداره احتمالا تو شرکتی جایی باشه

2801