2777
2789
عنوان

اولین تاپیک دعوا، ١٠٠ تومن 🤣

881 بازدید | 15 پست

پیامی که به عشقم دادم رو براتون میگم :

امسال به جای دعا و آرزو، لحظه ی تحویل سال فقط از خدا تشکر کردم 

تشکر بابت داشتنت

امیدوارم امسال براتون پر از تشکر باشه بچه ها

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

اها

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

ببخشید میدونم امضات نوشتی راجب کنکور نپرسم 

اما ممنون میشم جواب بدی ب چن تا سوالم🙂❤️

۱_ رتبه کنکورت

۲_ قبولی چه سالی هستی

۳_  نحوه درس خوندنت چطور بود و چه مدت زمانی رو صرف کنکور کردی

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
سلام عزیزم  هستی؟

سلام جانم 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

ببخشید اومدم اینجا چون گفتم شاید اسی ناراحت بشه

من س سال پشت کنکور موندم و هر س سال اوایل راه ب خودم میگفتم ک دیگ امسال میترکونمو از این حرفا ولی بعدش همیشه جا زدم خودمو میکشتم روزی س ساعت البته روزایی ک پر از امید میبودمو و تمااااااام تمرکزمو رو هدفم میزاشتم خیلی خوب میتونستم بخونم خستگی برام معنایی نداشت  ولی کلا تو این س سال س فقط چن بار این اتفاق واسم افتاد و راستش هر س سال وقتی بعد اردیبهشت میشد دیگ میگفتم تموم شد و نخوندم و خاک تو سرمو ..

بخاطر همین حتی یه ساعتم نمینشستم بخونم و رتبم دوباره افنضاح😔

راستش هیچوقت باور نداشتم ک بتونم هیچ وقت و ادم کمال گرایی بودم مثلا کلا سه ساعت درس میخوندم و شایدم کمتر بعد میگفتم عب نداره فردا سیزده ساعت میخونم و فردا هم میدیدم ک سیزده ساعت واقعا از توانم خارجه و دیگ کلافه میشدم کلا لا کتاب میبستم و دیگ حال نداشتم بخونم و ....نمیدونم شاید همه اینا رو گفتم ک تنبلی های خودمو توجیه کنم😔

راستش نمیدونم چ کار کنم ولی یه دلم میگ یه بار دیگ بمونم و حداقل یه بار واس خواستم تلاش کنم عقلم میگ تو یه سال دیگ هم بمونی بازم هیچ کار نمیکنی و شاید داری برای اینک سرکار نری و کاری نکنی و ....وقت میخری...

خیلی خسته ام یعنی اگ همین الان یه نفر بم یه روش خودکشی ک کسی نفهمه خودکشی بوده یاد میداد حتما همین کار و میکردم....من خیلی ادم با اراده ای بودم از وقتی ک تو جو کنکور  قرار گرفتم تنبلی هام شروع شده

ببخشید زیاد شد واقعا دلم میخواست با یکی دردل کنم

ب نظرت من یه سال دیگ بمونم باز نمیخونم؟ 

زیاد شد ولی بخون نظرتو بم بگو لطفا❤

ببین وقتی موقع کنکور و اعلام نتایجش میشه و این موضوع روی زبون میفته، همه ی توجه ها میره سمت این موضوع ولی در طول سال که هرکس دنبال کار خودشه و هیچکس پیگیر درس خوندنت نیست تو میمونی و خودت و تصمیمت.

یعنی داخل مسیر تو تنهای تنها هستی و موقع اعلام نتیجه که میشه همه میان تا شکست و یا پیروزی تو رو ببینن

وقتی تصمیم واسه موندن میگیری باید اون لحظات تنهائیت رو ببینی. که ببینم چند ماه دیگه که هیچ‌جا خبری از پرسیدن در مورد کنکور نیست تو همچنان رو تصمیمی که گرفتی هستی و داری تلاش میکنی یا تو هم از شور و اشتیاق افتادی.

کنکور یه پروسه زمان‌بره با یه چرخه ی معیوب (تصمیم احساسی، پشت کنکور ماندن، تکرار اشتباه گذشته، عدم قبولی، تصمیم احساسی و...)

اگه قرار نیست که تغییر کنی و این چرخه رو تغییر بدی، عمرت رو پشت کنکور تلف نکن

سلام وقت بخیر، امیدوارم خوشبخت باشید.

ببخشید میتونم بپرسم برای پایه یازدهم تجربی با پایه قوی چ منابی رو توصیه می‌کنید؟ و اینکه بنظرتون خوندن پایه دوازدهم ( دروس تخصصی) در تابستان ورود به دوازدهم کار درستیه؟

وطن ای هستی من..
سلام وقت بخیر، امیدوارم خوشبخت باشید. ببخشید میتونم بپرسم برای پایه یازدهم تجربی با پایه قوی چ مناب ...

سلام عزیزم

اگه منابع نسبت به زمان ما تغییر زیادی نکرده باشه واسه پایه ی قوی خیلی سبز و نشرالگو مناسبه

و اگه یازدهم رو خوب جمع کنی و بتونی تابستون دوازدهم رو پیش خوانی کنی که عالیه

میشه این تایپکو برام گزازش بزنی خواهش میکنم میترسم شناسایی بشم دعا میکنم برات خدا خیرت بده خواهش میکنم🥺❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11698502/کمبود-محبت-مرد-دارم?postId=305000050

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
میشه این تایپکو برام گزازش بزنی خواهش میکنم میترسم شناسایی بشم دعا میکنم برات خدا خیرت بده خواهش میک ...

زدم عزیزم

2810