2777
2789

با عرض سلام و خسته نباشید🙏 .

چرا بیخودی شایعه درست میکنین؟ این مزخرافاتی رو که میگین ایرپا داره و... رو بریزین تو سط زباله ، بهاره افشاری با بازی عالی و حرفه ای شون از قسمت اول ثابت کردن که بهترین پلیر پدرخوانده هستن ایشون .

اگه کسی چشم نداره بازی ایشون و جناب آقای مجید واشقانی رو ببینه این بحثش جداس 😂 چون منم اگه اگه از یه نفر عقدم بگیره براش شایعه درست میکنم .

آخرین کلام : این مزخرفاتو راجبع خانم افشاری نگین چون ایشون یکی از بهترین های پدر خوانده هستن

با عرض سلام و خسته نباشید🙏 . چرا بیخودی شایعه درست میکنین؟ این مزخرافاتی رو که میگین ایرپا داره و. ...

من نگفتم صبوری گفت منم تعجب میکنم الکی حرف نزن افشاری رو دوست دارم به شک افتادم

هی مونالیزو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ایرپاد تو گوششه فیلمش درومده 

خوب فیلمش دراومدع بفرس ببینیم  ایشون تا قبل این که با ایشون بازی کنند کجا بودن چرا نمیگفتن امیر علی نبویان بهاره افشاری مجید واشقانی این سه نفر بهترینا هستند هنوز که هنوزه در مورد اون تغییر چهره که با مجید واشقانی کردن و یک به هفت برد حرف میزنند چی میگی فیلمش بفرس منم ببینم

خوب فیلمش دراومدع بفرس ببینیم  ایشون تا قبل این که با ایشون بازی کنند کجا بودن چرا نمیگفتن امیر ...

همه جا هست فیلمش

تو گوگل بنویس تقلب بهاره افشاری میاد بالا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

البته علی صبوری دوست صمیمی امین فردینه  اینکه هم امین فردین و هم علی صبوری ی چیز گفتن ...

می‌گن ابوطالب مچش رو گرفته

کارگردان تمام تلاششو کرده بود که تقلب نشه در نتیجه حساسه رو تقلب

قسمت جدید رو ببینید و رابطه خوب بهاره افشاری با کارگردان و همه عوامل 

امین فردین یه آدم واقعا بی شخصیته و علی صبوری رفیقشه 

من تا قسمتا رو ببینم و رابطه صمیمی بهاره با عوامل رو می‌گفتم صد درصد تقلب کرده اما حقیقتا نمی‌تونم درک کنم این رابطه صمیمی و به وجود نیومدن هیچ حس بدی 

البته علی صبوری دوست صمیمی امین فردینه  اینکه هم امین فردین و هم علی صبوری ی چیز گفتن ...

چه حرفیه قضاوت راحت در مورد مردم 

اون تقلب کرده گردن خودش هیچ کی نیومده دفاع نکرده حتی ابوطالب که برنامشه 

نگفتن که تقلب نشده 

چیجوری صبوری میشه مخبر فردین 

با عرض سلام و خسته نباشید🙏 . چرا بیخودی شایعه درست میکنین؟ این مزخرافاتی رو که میگین ایرپا داره و. ...

واقعا اگه از ی نفر بدت بیاد براش شایعه درست میکنی😑😁

عزیزم درسته طرفدارشی اما..  متعصبانه نظر دادی منم خیلی خوشحال بودم یه خانم بست پلیره و همیشه میگفتم پرچم خانما رو بهاره بالا برده اما اینکه ایرپاد میزنه کاملا واقعیه منم قبول نمیکردم تا جاییکه فیلماشو دیدم و اعتراض بقیه بازیکنا و اینکه دیرباز کیف بهاره رو از جلوش برداشت . هنوزم قبول دارم که بازیکنی هست که قدرت کلام بالایی داره و خوب میتونه نظر بقیه رو بخره. فینال قسمت دو رو یبار دیگه ببین بعد از شایعات و حرفاییکه بهش زدن انگار راه تقلبش بسته شد چون برای اولین بار تارگتاش همه اشتباه در اومد 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺