2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من چهارم دی دنیا اومد.امروز ده ماه و بیست یک روزشه.ساعتشم بگم؟؟؟میدونی سال اول یه کم کند میگذره.هی میگی کی راه میره؟کی میشینه؟کی میگه مامان؟واسه همین دقیقش رو میدونی.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
منم اگر بذارمش پیش مادرم همه کارشو میکنم.دلم نمیاد.حتی آبمیوشو میگیرم میذارم یخچال.ولی در مورد آقایون درست میگی.جمعه ها که همسر من خونه است و یک دنیا کار دارم فقط ده دقیقه میتونه سرگرمش کنه.بعد بقلش میکنه فوری میگه بریم ببینیم مامان کجاست.دوتایی میچسبن به من هر جا میرم.میدونم سخته ولی از مهد خیلیییی بهتره.
راستش پسر من تقریبا راه میره.اصلااااااا چهار دستو پا نرفت.از اول تمایل داشت ایستاده بره.تا ماه پیش روروک مینشیت و میگفت دستمو بگیر راه برم.این ماه روروک اصلا نمیشینه،و فقط میگه یک دستمو بگیر راهم ببر.هفت هشت قدمی هم خودش میره تا برسه به مبل.پسر شما چی؟؟
من که مامانم خیلی گرفتاره بنده خدا نمیتونه به من کمک کنه وای چه روزای سختی بود اوایل زایمانم خیلی تنها بودم ولی خدارو شکر شوهرم یه کم دستمو میگیره ولی زود خسته میشه
خدایا به خاطر هدیه ای که بهم دادی ازت ممنونم
پسر من عقب عقب میره و نشسته خودش و جلو میکشه خیلی دوست داره بایسته و راه بره وقتی می خواد چهار دست و پا بره یه پاش میمونه زیرش می ترسه دیگه تقلا نمیکنه
پس تا تولدش حتما راه میوفته.بچه ها راه میوفتن یه کم سخت هست،ولی خودشون راحت میشن طفلیا.دیگه محدود نیستن.غذا همه چی بهش میدین؟چیز خوب و باحال چی میدین بخوره؟من دو هفته ای هست که تو فرنی صبحونه اش ارده میریزم.و گاهی شیره ی کشمش که شنیدم خیلی خوب و مقویه.
زنده باشه عزیزم اسم پسرم نیکان غذا خوب میخوره بهش سوپ میدم توش برنج هویج سیب زمینی عدس ماهیجه لوبیا سبز کرفس سبزی رشته میریزم خیلی دوست داره براش میکس میکنم از غذای خودمون کوفته له می کنم بهش می دم عدسی رو میکس میکنم براش آش رو هم همین طور میوه موز سیب آب هویج بیسکویت مادر خرما دیگه جونم برات بگه ماست و آب آبگوشت
خوبه بچه بخور باشه اذیت نکنه.من هیچ وقت شکرررررررر خدا با غذا خوردنش مشکلی نداشتم.جز مواردی مثل دندون و کسالت.واقعا تو همین نی نی سایت میشنوم مامان ها میگن بچمون بد غذاست ناراحت میشم.