2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار دوست جان خیلی ناراحت وزن پسرمم اصلا شیر نمیخوره دکتر گفت به جای غذا بهش شیر خشک بده ولی نمی دونم چه کار کنم خیلی ناراحتم میخوام بشینم زاز زار گریه کنم ولی از شوهرم می ترسم خیلی دلم غصه داره شیر دارم ولی نمی خوره بچم خیلی لاغره خدااااااا چه کار کنم
پسرکوچلوی من خواهش میکنم مواظب خودت باش بی صبرانه منتظرتم عزیز دل مامان
ممنون بچه ها. 20 اسفند بود.سزارین.2950 بوده بخدا دیوانم کرده شیر نمی خوره.چیکار کنم .شده 5.6 ساعت شیر نخوره.درمونده شدم
استغفراله ربی و اتوب الیه......ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جدیدا وزن نکردم.بچه ها چی شیر رو زیاد و خوشمزه میکنه.شیر هست ولی ن زیاد . چیزی هست بچه رو چاق کنه و بخور کنه؟
استغفراله ربی و اتوب الیه......ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به خدا جای نگرانی نیست.اگر دکتر گفته سالمه پس چرا غصه میخوری؟لابد لازمه شیر خشک بخوره.شما شش ماه بهش دادی.پایه ی استخوان بندیش رو ریختی.پس به دکترت اعتماد کن و بی ناراحتی بهش شیر خشک بده.لابد براش بهتره شیر خشک.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
سلام مامانها خیلی خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم ، پسر منم 29 دی دنیا اومد و سزارین شدم چون پسرم به پا بود و امکان زایمان طبیعی نبود ، وزن موقع تولد پسرم 3500 بود ولی چون زردی گرفت همون اول کلی وزن کم کرد و بعدش هم به سختی وزن گرفت اخر 4 ماهگی وزن پسرم 6700 بود وزن بچه های شما اخر 4 ماه چند بود؟
خدایا شکرت برای بهترین هدیه ات، خودت مواظبش باش
نرگس هر بچه ای یه اشتهایی داره و به زور نمیشه بهش خوروند.هیچ دو تا آدمی رو در نزدیکان خودت میشناسی که اشتهاشون شبیه هم باشه؟یا هم وزن باشن؟هر بچه ای معدش یه اندازه ای داره.به خدا تو کشور های خارجی چاقی بچه معیار سلامتی نیست اصلا.اونا فقط نگاه میکنن ببین وزن اضافه کرده تا مطمئن بشن بدنش مواد خوراکی رو جذب میکنه.به قول قدیمیا گوشت بچه لب تاقچه است.استخونش سالم باشه بالاخره یه روز گوشت رو بر میداره.
سلام الهه جون.قدمش مبارک باشه پسرت.پسر منم هم کم وزن دنیا اومد هم کلی به خاطر زردی کلی کم کرد.اما خدا خیر بده دکتر گیاهیه رو که گفت به پسرت ترنجبین بده هم چاقش میکنه هم کولیکش درمان میشه که شد. پسر من 2950 دنیا اومد.زردی کردش 2400 و آخر چهار ماه 5500 بود.
سوسن جون واسه طعم شیرت کره،انبه،ماءالشعیر تلخ،شاه دونه و بادوم هندی بخور که قوت بگیره.اما برای حجمش آب هویج،آب گوشت،آش جو،عرق رازیانه و پودر لیدی میل و قرص پریناتال بخور.