2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی اذیت شدم...پسرم تا چهار ماگیش شبانه روز نق میزد و گریه میکرد. نه خودش خواب داشت نه من. داغون شده بودم...بعد از 4 ماهگیش از این رو به اون رو شد. وزن 4 ماهگیش 6700
پسرم....مرد من.....دستان کوچک و نگاه شیرینت تکیه گاه امن من و وجودت آرامش بخش لحظات دلواپسی من است....ممنونم که هستی
نمیدونم چرا بچه های الان انقدر اذیت میکنن...به قول مامانم قدیما ما اصلا نمیفهمیدیم بچه کی بزرگ شد...
پسرم....مرد من.....دستان کوچک و نگاه شیرینت تکیه گاه امن من و وجودت آرامش بخش لحظات دلواپسی من است....ممنونم که هستی
من چهار ماهگیش که تموم شد لعاب برنج واسش درست میکردم با نبات و گلاب طعم دارش میکردم بهش میدادم....تا دو هفته....بعدش با برنج و هویج سوپ میپختم از کیسه توری رد میکردم ابش رو میدادم
خودت تا میتونی غذای مقوی و سوپ و مایعات و چایی بخور تا شیرت زیاد بشه
رفتی نا امیدم نکن یا هستی? با اجازت من برم پسرم داره گریه میکنه...
سلام...پسر من چهارم دی دنیا اومد .وزن تولدش ۲۹۵۰ بود و الان که اخر شش ماهگیه ۷۶۰۰ .کلا اذیت کن نبود از اول شکر خدا .من الان یک ماه و نیمه که غذای کمکی رو شروع کردم و راضیم .حریره .سوپ .فرنی و گاهی بیسکوییت مادر میخوره .هفته ی دیگه هم واکسن شش ماهگی داره
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم