2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35570 بازدید | 704 پست

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
@نی_نی_یار_پنج     اکانت قبلیم68hastiمیخام تاپیک هام حذف بشه.

@نی_نی_یار_3    

سلام

ایشون می خواهند تاپیک هاشون رو پاک کنن اما ایمیل بازیابی براشون نمیره چکار باید بکنن. میگن به خاطر تاپیک ها ممکنه ازشون شکایت بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مدیر عزیز.من میخواستم کلا حذف کاربری بشم طوریکه تمام تاپیکهامم حذف بزن آیا امکان حذف کاربری هست ...

سلام

برای حذف کاربری باید نی نی یار تگ کنین.

با حذف کاربری:

🟥 تاپیک هاتون باقی می مونن.

🟥 پست هاتون باقی می مونن.

باید خودتون از قبل تاپیک هاتون رو حذف کنین ⬅️ تاپیک های من رو بخونین.

سلام برای حذف کاربری باید نی نی یار تگ کنین. با حذف کاربری: 🟥 تاپیک هاتون باقی می مونن. 🟥 پست ...

ساراجون.اگه حذف کاربری بشم تاپیکامم بااسم کاربرحذف شده مشخص میشه درسته؟

اخه ساعت کاریشونم خیلی بده.من نمیتونم اون تایم درخواست حذف بدم آخه

یکی ۱۰:۳۰ تا ۱۲ یکی ۱۴ تا ۱۵

همین راهشه.

بعضی ها درخواست گزارش می کنن که اون اگر تعداد گزارش ها زیاد باشه احتمال تعایق هست.

ساراجون.اگه حذف کاربری بشم تاپیکامم بااسم کاربرحذف شده مشخص میشه درسته؟

با اسم ela6010 نشان داده میشه.

کدومشون ۲تا۳هست؟

🟢🟢🟢 اگر تاپیکتون فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد بگذارین داخل تاپیک حذف:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

🟣🔺️یا (مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک ⬅️ بگذارین داخل لینک جدید حذف تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🟢🟠🟢🟠🟢🟠🟢🟠🟢🟠🟢🟠🟢🟠🟢

این جوری لینک کپی شده را داخل تاپیک حذف بگذارین تا لینکتون آبی بشه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۸-۰۷۲۴۱۸_gallery_bo3.jpg
یا
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۷-۲۳۴۳۴۳_chrome_a4an.jpg🌸🌸🌸

بده که..........راهی هست نام کاربریم رو عوض کنم؟

تا ۴۲ ساعت بعد از عضو شدن میشه.

یا تعداد پست ها کمتر از ۲۰ تا باشه 

یا تازه عضو شده باشین و اسمتون توهین و مشکل دار باشه.

✅️✅️✅️ همون قبل از رفتن تاپیک هاتون رو حذف کنین.

قطعی حذف میشه؟

توی اکثر مواقع بگذارین تاپیک حذف، براتون حذف می کنن.

2810