2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35559 بازدید | 704 پست

فقط سالی یک بار تاپیک میزنید و تبریک میگید ؟ چون کاربرهای خوبی هستیم که هرچقدر هم به خواسته های برحقمون بی احترامی کنید و نادیده بگیرید ، بازم میاییم

حتی اگر تعلیق کنید باز هم شماره و سیمکارت از این و اون قرض می گیرن و میان ؟

به خدا که رفتارت خیلی زشته خانم تهرانی (اگر هویت واقعیت این باشه)

الان نفر سوم کامنت منو تو این تاپبک قدیمی اومده لایک کرده و من نوتیفیکیشن رو باز کردم و دیدم انگار نه انگار از طرف شما ...

دوباره متن تاپیکت رو خوندم و واقعا زشته رفتارت ....‌ انشالله زنهای عضو این سایت هم براشون امکان عضویت در جایی که بهشون احترام گذاشته بشه، داشته باشن تا دیگه شما توهم خدایی برت نداره و اینقدر بی توجه به کاربرها و خواسته هاشون نباشی و اینقدر بی احترامی ..... که فقط سالی یه بار رخ بنمایی و متن این تاپیکت رو بگی و بعد در افق محو بشی تا آخرین لحظات سال ۱۴۰۲ ....

انشالله که همبشه اینطوری نمیمونه

و بالاخره یه سایت که بفهمه کاربر فقط بالابرنده پول تبلیغ نیست ، درست خواهد شد و شما هم یاد می گیری احترام بذاری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام نی نی یار عزیز ،یه سوال ، من می‌خوام شماره ای که باهاش وارد سایت شدم رو تغییر بدم ،ایا وقتی تغییر میدم برای اون شماره قبلی پیام می‌ره ؟مثلا پیامک تایید و اینا 

کاربری دست سه نفر از دوستان 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممم عید شمام پَساپَس (به جای پیشاپیش) مبارک 😀😂

میشه این ویژگی رو اضافه کنین که خودمون بتونیم تاپیک هامونو حذف کنیم ؟ :))

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

۱۱ تا تاپیک می خوام  پاک کنم هفته ای سه بار اگر شانس بیارم تعطیلی نباشه میتونم. اینجوری ۴ هفته دست کم نیازه دارم 🫥 دیگه دلم نمی خواد اینجا تاپیک بزنم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
فقط سالی یک بار تاپیک میزنید و تبریک میگید ؟ چون کاربرهای خوبی هستیم که هرچقدر هم به خواسته های برحق ...

این سایت هیچ احترامی برای کاربراش کافی که نیست هیچ. بی احترامی هم میکنه. و اختیار رو دادن دست چند نفر از کاربرها که کاملا با سلیقه شخصی تصمیم میگیرن و دلبخواهی. 

کاربر آقا هستم
2810