2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران گرامی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 35547 بازدید | 704 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلااام😍😍🍁🌈✨

سلام ❤❤❤عیدتون مبارک😁😁😁

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

ممنون میشم اختیاری کردن حذف تاپیک رو در برنامه کار خودتون قرار بدین 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

حذف تاپیک رو اختیاری کنین بهونه نیارین نمیشه اگه بخواین میشه

یا تعداد حذف تاپیک در طول روز رو بیشتر کنین

هر روز به جز تعطیلات حذف تاپیکو باز بزارین

ساعت حذف تاپیکو بیشتر کنین لااقل

بزارین روزی حداقل ۳تا تاپیک حذف کنیم

کلا حذف تاپیکتون خیلی مشکل ساز شده برامون

منکه همش نظرسنجی میزارم که بتونم پاک کنم

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️

https://www.ninisite.com/user/122e5bc5-6ee4-4f62-a0a6-2669ba29be81/negggggarلطفا تایپک منو حذف کنید.ممنون

خدای خوبم ممنونم بخاطر فرشته کوچولوی ک‌درون من گذاشتی.نعمت شیرین مادر شدنو از هیچ زنی دریغ نکن.الهی امین.شکرا لله.پسرم تو نیم من نیستی.تمام منی.ممنونم از خدا بخاطر افرینشت
2810