2777
2789

سلام بچه ها لباسشویی پاکشوما خریدم یک ماهه سر نصبش اول اذیتم کردن تا اومدن بعد نصاب واینستاد تا کار ماشین تو ۱۵ دقیقه تموم شه حتی درست توضیح نداد و رفت پشت سرش ارور داد زنگ نماینده میزنم میگه ۴۸ ساعت دیگه میاد ،دوباره میزنم میگه فردا میاد،باز فرداشبش زنگ میزنم  میگه با نماینده تماس میگیریم بزارتتون تو لیست بیاد ببینه قشنگ یک ماهه منو سرکارم گزاشتن

چرا من تعریفشو خیلی شنیدم با پشتیبانی کار ندارم 

ولی میگن تو ایرانی ها خوبه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجیم خرید مادر شوهرممم بیچاره ۲۵ میلیون همین سه روز پیش خرید

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
2805
چرا من تعریفشو خیلی شنیدم با پشتیبانی کار ندارم  ولی میگن تو ایرانی ها خوبه

اصلا نخرین هرکی دیوونه ست بره از این شرکت وسایل بخره هیچکی مسئولیت قبول نمیکنه شوهرم یه ماهه داره بهم حرف میزنه که این چیه رفتی خریدی

منم همینقدر دادم الانم هیچکی جوابگو نیست

خدا لعنتشون کنه

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
اصلا ب من بگید چرا پول خارجی میدید ایرانی میخرید؟ منم فر اخوان پدرمو در آودن تا اومدن.حالا ازش راضی ...

خارجی خیییییلی گرون تره بعدم اینا هم کامل ایرانی نیست قطعاتش خارجی هست ایران فقط وصل می‌کنه 

❤️
2810