2777
2789
عنوان

تقلب بهاره افشاری😐 پدرخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 22152 بازدید | 94 پست
با احترام فراوان شهر بود که گند زد امیرعلی برخلاف دستای پیش حتی یه ذره هم ب مجید اعتماد نکرد و چون م ...

حرفتو قبول دارم شهر که اگه یه مافیای قدر باهاشون بازی می کرد نابود میشد به خاطر بازی بد مافیا بود که شهر به اوون اسکولی تونست ببره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه براشون سناریو میچینن پس اصلا جذاب نیست دیگه واسم مافیا فکر میکردم حرفای خودشونه

بابا سناریو چیه🤣🤣🤣مگه سریال که سناریو داشته باشه یه عده چون مافیا دوست ندارن اینجوری میخوان خودشونو قانع کنن وگرنه اینهمه بازیگر و خواننده و مجری دیوانن بیان اعصاب خودشونو خورد کنن واسه یه سناریو

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
اگه براشون سناریو میچینن پس اصلا جذاب نیست دیگه واسم مافیا فکر میکردم حرفای خودشونه

بابا حرفای خودشونه مگه میشع سناریو بچینن یه نفر رو ک.خل جلوه بدن یه نفر رو نابغه ولی این وسط بعضیا تقلب میکنن 

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
بیشتر ببینید
با احترام فراوان شهر بود که گند زد امیرعلی برخلاف دستای پیش حتی یه ذره هم ب مجید اعتماد نکرد و چون م ...

ببین نبویان اونقدری که بقیه بزرگش کردن هم بد بازی نکرد. به فکت باخت. میربها اگه از ابیلیتیش استفاده میکرد و یه مافیا یا یه شهر صد به نبویان معرفی میکرد کل بازی درمیومد. پس اگه نبویان اشتباهی کرده هم باز میشه دنبالشو گرفت دید اشتباهه از کجا نشات میگیره‌. ولی تشکر چی؟😐😂 از اولللل تبر بود تا آخر. انقدری مهمل میبافت که از ثانیه یک واسه واشقانی شهر شد. چون واشقانی و حتی نبویان احتمال نمیدادن یکی مافیا باشه و جرات کنه انقدرررر دری وری بگه

شایدم برا خودشونه این یه احتماله که میگیم ما

ولی شنیدم پشت پرده بدی داره این مسابقه شرکت کننده هاش🥴 

من ازعلی صبوری بدم میاد چون 

قسمتایی که تو مافیا بود رو نگاه کنید و قستمتای اول که تو پدرخوانده بود بی نهایت بی ادب و دارای شعور اجتماعی پایین خیلی راحت به دیگران توهین میکرد من واقعا بهم بر میخوره همچین شخصی رو بیارن تو برنامه در ضمن ادبیاتی که به کار میبره رو دقت کنید متوجه میشید این شخص در جایگاه این نیست که از رسانه ای جمعی بخواد دیده شه بدرد همون اینستا میخوره

واقعا توهین به مخاطبه 

ادم ادب نبویان با این فرد مقایسه میکنه حس انزجار بهش دست میده

این قسمتم به خاطر همین بشر نگاه نکردم😶😶😶

حرفتو قبول دارم شهر که اگه یه مافیای قدر باهاشون بازی می کرد نابود میشد به خاطر بازی بد مافیا بود که ...

شهر خیلی قوی بود یه امیرعلی داشت که خودش یه تنه می‌ره جلو من اصلا توقع این بازی رو نداشتم ینی وقتی دیدم اکترا کیان اینقدر خوشحال شدم که حد نداشت ولی متاسفانه...

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍

اینو ببینید 

https://uupload.ir/view/screen_recording_20230317_174317_instagram_vq8b.mp4/

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
بیشتر ببینید
ببین نبویان اونقدری که بقیه بزرگش کردن هم بد بازی نکرد. به فکت باخت. میربها اگه از ابیلیتیش استفاده ...

نبویان وباربد واشقانی رو میخواستم اذیت کنن ک رآی اول رو بهش دادن😂 تلافی دستای پیش ک واشقانی بهاره رو اذیت کرد بهش رآی اول داد

یعنی نویسنده میگه شما دو نفر به جون هم بیوفتید بعد اینا با ادبیات خودشون اینکارو میکنن

قطعا که سنارید کاملی وجود نداره. بازی واقعیه

ولی بعضی چیزا و جمله ها توسط پلیرا واسه جذاب کردن شو گفته میشه‌. مثلا اینکه نبویان با اعتماد بنفس بگه من اگه مافیا بودم شماها پست میزتون ننشسته بودین یا اسم منو تریلی نمیکشه ادبیاتی نیست که تو بازیای کافه ای مافیا استفاده شه. کسی بخواد ادعای زیادی کنه همون روز میدنش تو دفاع

من ازعلی صبوری بدم میاد چون  قسمتایی که تو مافیا بود رو نگاه کنید و قستمتای اول که تو پدرخواند ...

مجید واشقانی میاد میگه تخم نداری بهاره به امیر علی میگه بازیت افتضاحه با اون لحن کوچه بازاریش بعد علی صبوری ادبیاتش بده؟

بیشتر ببینید