2777
2789
عنوان

بچه ها تو سایت چه خبره؟!سرکاریم همه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 126 پست
ﻛﻼ ﻭاﺳﻪ ﭼﻴﺰاﻱ ﺑﻲ ﻣﻮﺭﺩﻡ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﻟﺰﻭﻣﻲ ﻧﺪاﺭﻩ ﻛﻪ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺑﺰﻧﻲ! ﺷﻤﺎ اﻭﻟﺶ ﻭاﻗﻌﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩاﺭ ﻋﻨﻮاﻥ ﻛﺮﺩﻱ ﻭاﻱ ﺳﺘﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﭽﻪ اﻱ ﺣﻮﺻﻠﻪ ی ﺣﺮﻓﺎﻱ ﺧﻨﺪﻩ ﺩاﺭﺗﻮ ﻧﺪاﺭﻡ! ﻛﻼ ﺩاﺭﻱ ﻗﺎﻃﻲ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﻣﺴﺎﻳﻠﻮ ﻛﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺯﺩﻩ ﺑﺸﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺑﻪ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال ستی جان اینجا همچی درهمه حتی اعصاب!! دیشب به منم گیر دادن سر لاتاری حرف زشت هم برام ایمیل کردن کلا یه سطل زباله دستت باشه حرفای بی اساس بریز توش کم خودمون مشکل داریم همه دانای کل میان گیر میدن والا بخدا الان یه تایپیک میزنن دیبا مرد هست خدا روشکر عکس من و دخترم شصت نفر تو سایت دیدن
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
من ک بیخیالش شدم اون لحطه حال روحیم نابود بود سرما خورده بودم تکلیف بارداریم روشن نبود اصلا اوضام نابود اولش بد حرص خوردم مث بچه ها تایپیک خدافظی زدم ولی الان ن مهم نیس منم عکسمو بچه ها دیدن
لپ کلام اقا بهم تذکر بدید بخدا اگ درست بگید بهم ن بی ادبم ن جو گیر قبول میکنم ولی اینجوری ضایع نکنید هرکس ی چی براش سختو بابتش دردول طلب میکنه همین مرحم دل باشید ن نمک رو زخم
عزیزدلم اینجا یه جامعه کوچیک از ایران هست باید سازگار بشی باهمه همه حرف دلت یا اون چیزی که مورد تایید تویه رو نمیگن حساس نباش من دیشب فقط یک کلمه به طرف گفتم بهش گفتم خانم ... آروم باش من مجبور نیستم جواب سوالت بدم وقتی توهین یا کنجکاوی بی موقع میبینی فقط با ادب و گاهی با سکوت جواب بده فکر پوستت و زیبایی روح و جسمت باش
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
2810