2777
2789

چند هفته به دنیا اومدن؟

وزنشون چقدر بوده ؟

من 34هفته با وزن2 به دنیا اومدن

دیروز بردم رتینوپاتی شیراز همون چک کردن شبکیه چشمشون

دوقلو هستند

دوباره باید ببرم 

همش گریه میکنم دارم میمیرم از استرس خدایی نکرده عمل لازم نشن 😭

خیلی نگرانم 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۵ هفته ۱۹۰۰ بود

نگران نباش خوب میشن

برادر زاده ام ۲۸ هفته دنیا اومد چشمش رو هم عمل کردند خوب شد الان ۵ سالشه ...شیطونیه که بیا وببین...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
من ۳۵ هفته ۱۹۰۰ بود نگران نباش خوب میشن برادر زاده ام ۲۸ هفته دنیا اومد چشمش رو هم عمل کردند خوب ش ...

خدا حفظشون کنه 

راست میگن نوزادان نارس نسبت به بقیه نوزدا کُند تر هستن توی راه رفتن و صحبت کردن و....؟؟؟؟

خیلی نگرانم

مبارکه..

مادر جوان نترس.. تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته.. خدا خودش داده خودشم برات صحیح و سالم نگهشون میداره..اگر شیر داری حتما حتما حتما بده.. شیر مادر معجزه است..

من چشم بچه اول بعد تولد عفونت کرد چقدر قطره و شستشو و.. کردم تا با بدبختی خوب شد..بچه ی دومم اینجوری شد.. بزرگترا گفتن قطره شیرتو بریز..با ترس و لرز ریختم..شب خوابید صبح بلند شد دیدم خوب شده..

شیر مادر عالیه.. اگر داری بهشون بده..به خودتم برس و مایعات بخور که شیرت بیاد

خدا حفظشون کنه  راست میگن نوزادان نارس نسبت به بقیه نوزدا کُند تر هستن توی راه رفتن و صحبت کرد ...

اصلا

پسر من که خیلی هم از بچه اولم سریع تر بود

برادر زاده ام هم همینطور...

همه اینا بستگی به ژنتیکش داره

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
مبارکه.. مادر جوان نترس.. تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته.. خدا خودش داده خودشم برات صحیح و سالم ...

مرسی مهربون

اصلا پسر من که خیلی هم از بچه اولم سریع تر بود برادر زاده ام هم همینطور... همه اینا بستگی به ژ ...

خداروشکر ❤️🙏

خدا حفظشون کنه  راست میگن نوزادان نارس نسبت به بقیه نوزدا کُند تر هستن توی راه رفتن و صحبت کرد ...

نه.. بچه های معمولی هم خیلیاشون زود دندون درمیارن زود راه میرن زود به حرف میان..خیلی های دیگه هم ارومن دیر حرف میزنن دیر راه میرن دیر دندون در میارن.. بچه ها با هم فرق دارن با همدیگه مقایسه شون نکنید..

پسر منم چند تا همکلاسی دو قلو داره با ماماناشون میان مامانشون دست هر دو رو میگیره کیف به پشت میان مدرسه ادم کیف میکنه..

توام روزای قشنگ با دوقلوهات زیاد داری.. استرس الکی به دلت راه نده.. به خودت انرژی منفی نده..همیشه بگو ایشاا بچه های من از بچه های دیگه بهتر و باهوش تر و سالم تر و موفق تر میشن.. به چیزای خوب فکر و همیشه دعاشون کن..دعای پدرو مادر اجابت میشه..توام مادری دعا کن خدا بهشون نگاه میکنه

سلام مال ما که تو همه چی جلوتر بود ده ماهگی راه رفت ،یک سالگی کامل حرف زد ،قدشم که ماشالله از همه قد بلندای فامیل بلندتره،از همم باهوش تر،نترس اینا واسه همه چی هول و عجولن

نه.. بچه های معمولی هم خیلیاشون زود دندون درمیارن زود راه میرن زود به حرف میان..خیلی های دیگه هم ارو ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم 

سلام مال ما که تو همه چی جلوتر بود ده ماهگی راه رفت ،یک سالگی کامل حرف زد ،قدشم که ماشالله از همه قد ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

2810