2777
2789
عنوان

توروقران بیاید کمکم کنید دیگه بریدم(نامزدم)😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 42 پست
من نظرم مطمعنم ما مقصریم ولی خونواده من انقدرازاین خونواده متنفرن اصلا چشماشون کورشده میگن این پسرذا ...

یه چیزی بگم بهت جدا از اشتباهاتت و این که خط قرمزی برای خودت نذاشتی الان دو راه داری یا باهاش ازدواج میکنی و کم کم به راه میاریش که هنر خودته اما همیشه همسرت واقعا همسر نیست چون تو ازش بالاتری یا جواب منفی میدی که حتی اگه در بهترین حالت دست از سرت برداره و جلوی همسر آینده ت رسوات نکنه همیشه آهش پشت زندگیت هست حالا انتخاب کن کدومو ترجیح میدی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا خانوادت عصبین اونم عصبیه‌.یکم فرصت بدین جو اروم تر بشه‌

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
یه چیزی بگم بهت جدا از اشتباهاتت و این که خط قرمزی برای خودت نذاشتی الان دو راه داری یا باهاش ازدواج ...

پدرمادرم گفتن بافحشایی که داده راهی نزاشته بایدشناسنامتوبگیریوبری

کجا بری

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

باید متقاعدشون کنید حتی بگید من باهاش رابطه داشتم حقیقتا گناه بزرگی مرتکب شدی و باید پای کاری که کردی بمونی با احساساتش بازی کردی خواهرکم

باید متقاعدشون کنید حتی بگید من باهاش رابطه داشتم حقیقتا گناه بزرگی مرتکب شدی و باید پای کاری که کرد ...

عذاب وجدان داره روانیم میکنه فقط خودم میدونم چقدرعاشمه

من نظرم مطمعنم ما مقصریم ولی خونواده من انقدرازاین خونواده متنفرن اصلا چشماشون کورشده میگن این پسرذا ...

مطمئن باش رفتار پسره با تو هیییییچ وقت مثل اول نمیشه . بری تو زندگی باهاش کم دعوا و فحش ندارید ولی چون بدون محرمیت رابطه جنسی داشتی برو صادقانه به مادرت بگو که با این فرد رابطه جنسی داشتی و بدون اینکه به کسی بگه  ، پدر و برادرت رو راضی کنه . بالاخره اگر بخوای با این پسر بهم بزنی ، چون باکره نیستی ، لازم هستم اعلام نامزدی رسمی و یا عقد و ازدواج داشته باشی تا لا اقل فرد بعدی زندگی ات نسبت به تو بد بین نشه . به مامانت بگو که این راز من و تو باشه . نهایت از پسره طلاق میگیرم . فقط به مامانت بگو به بابات بگه بذاره شما ازدواج کنید ولی با چند تا شرط .

حق طلاق با تو باشه

حضانت فرزندان بعد از طلاق با تو باشه

اجازه تحصیل و اشتغال داشته باشی .

انتخاب مکان زندگی با تو باشه .

و تا زمانی که تو همسرش هستی با زن دیگه ای در رابطه نباشه 

و .....

بعد شروط رو بابات به پسره بگه

اگر عاشقت باشه شرط های پدرت رو قبول میکنه   

اگر دوست داشته باشه مخفی باشه به پدر و مادر و فامیلش  در مورد شروط نگه و شما هم حرفی نزنید

تو هم باهش شرط کن بی ادب نباشه و عاشقانه زندگی کنه