2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره مانتو عیدم +عکس

1179 بازدید | 42 پست

بچه ها من پارچه گرفتم خودم این مانتو که عکسشو میذارمو دارم میدوزم و فرقش فقط اینه که یقه نداره( چون من سرشونه پری دارم خوب نمیشه با یقه های بزرگ ) یقشو ساده کردم 

حالا میخوام از زیر این مانتو یه زیر مانتویی از کرپ حریر اینا بدوزم که مانتوعه رو جلو باز تن کنم 

ازتون چند تا نظر میخوام :

1 اینکه جلو بازش کنم یا دکمه بزنم بهش؟ 

2 زیر مانتویی چه رنگی بهش میاد 

3 با اون زیر مانتویی چه شلواری خوب میشه؟ 

میشه کمک کنید من حسابی مریض شدم موندم واقعا چه رنگی انتخاب کنم! 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با اجازه استارتر عزیزم  . بچه ها تایپیک جدید زدم درمورد کارا و رسمای خوبی  که موقع سال تحویل انجام دادید و تجربه شدس همتون بیایید کلی جیزای خوب یاد بگیریم برا امسال 🥰😍😇🙈🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10606542/بیایید-از-کارا-و-رسمایی-که-برا-سال-تحویل-تجربه-شده-بگیم?page=1

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کالباسی

نباتی 

سفید 

ببینوسبز نخودی هم قشنگ میکنه . سبز ملایم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست