2777
2789
عنوان

مامانایی اطلاعاتشون تو رشد بچه زیاده میشه بیایین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 19 بازدید | 31 پست
متاسفانه کسایی که تو خانه بهداشت کار میکنن اغلب دانشجوهای پیرا پزشکی اند و هیچ گونه تخصصی ندارند و از اون بدتر ادبیات درستی برای شرح حالت ندارند.ابدا نگرانی به خودتون راه ندید و فقط بچه رو ببرید تحت نظر متخصص اطفال.بی شک هیچیش نیست و ممکنه فقط و فقط شیری که میخوره کم کالری باشه.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه کارمندان زحمت کش خانه بهداشت چون سرشون شلوغه دو سه تا عدد رو با هم مقایسه میکنند بعد میگن خوبه یا بده.نه توضیحی نه راه کاری.اصلاااااااا نگران نباشید...خواهش میکنم.
آب هویج شیر هویج فندوق بادوم هندی و زمینی موز حتما ماهیچه ماهی خرما حداقل روزی چهار پنج تا انبه و شیر شب تو وزن گیری خیلی اثر داره. دم کرده ی ترنجبین هم اگر خود بچه بخوره عالیه.
پسر منم کم وزن بود و همین کارمندان خانه بهداشت اشک منم در آوردن.بعد که به خودم اومدم و به اپضاع مسلط شدم دیدم اشتباه از من بوده که به یک حرف سر سری اعتماد کردم.دکتر فوق تخصص اطفال که حالا ماه به ماه پسرم رو میبرم پیشش برای چکاب شرح داد که رشد بچه ها کلی فاکتور مختلف داره و درسته که نمودار و جاده ی سلامتی مهمه ولی همه چیز نیست و نباید به صرف وزن یا قد بگیم بچه رشد نکرده یا کنده یا تنده.
ایشون گفتن کسایی که اطلاعاتشون زیاده بیان خوب منم اومدم تجربه ای که داشتم رو بهشون گفتم بچه ی خواهر شوهرم دور سرش چند ماهی بود زیاد نکرده بود بهش گفتم آد رو قطع کن اونم قطع کرد و دور سرش اضافه شد حالا ایشون خودشون بهتر میدونن مسلما پزشک اطفال در درجه ی اول قرار داره برای مشورت
آخه ممکنه یک مورد اینطوری حل بشه ولی خدایب نکرده مورد دیگه ای پیش بیاد.به هر حال ما پزشک نیستیم.همه ی موارد موثر تو یک اتفاق رو نمیشناسیم. با نهایت احترام برای شخص شما و تجربه و دلسوزیتون.
2810