2777
2789
عنوان

مامانای اصفهانی بیاین لطفا!

1460 بازدید | 17 پست
سلام به مامانای اصفهانی که دیگه نزدیک زایمانشونه یا به تازگی زایمان کردن.یه راهنمایی می کنید بگید کدوم بیمارستان دولتی تو اصفهان واسه زایمان طبیعی بهتره؟خودم الان اصفهان نیستم ولی واسه زایمان میام اونجا.از هیچ جا و هیشکی خبر ندارم:( حتی دکترم هنوز انتخاب نکردم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملاً راضی نبودم از پرسنل شریعتی چون به سوالات مریضها بخوبی جواب نمیدادند البته هر جایی خوب و بد داره ولی من خودم صبح روزی که میخواستم مرخص بشم باهاشون شدید درگیر شدم ولی چند روز بعد که بچمو بستری کردم از پرسنل بخش نوزادان خیلی راضی بودم از دکتر نصر هم راضی بودم من چون زایمان اولم سزارین بود این یکی هم سزارین شدم
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
اتفاقآ من خودم صدوقی زایمان کردم خیلی خوب بود رسیدگی عالی البته صدوقی خصوصی است به نظر من برو بیمارستان شریعتی یا بهشتی
به بزرگی آرزوت نیندیش - به بزرگی کسی بیندیش - که میتونه آرزوت روبر آورده کنه (خُـــــــ ــــدا) - پس بزرگ آرزو کن...
سلام میتونین کمکم کنین تو اصفهان کدوم بیمارستان برای زایمان طبیعی خوبه هرکی رفته راضی بوده .خصوصی یا دولتی.کدوم دکتر زنان اون بیمارستان بهتر از همه است.ممنون میشم راهنماییم کنید.
2810