2777
2789
عنوان

فقط خانم ها بیان

156 بازدید | 14 پست

دوستان من ابجیم ۱۶ سالشع و از ۱۲ سالگی پریود شده ولی اصلا سینه هاش بزرگ نشدن و فقط جوانه زده/: قدش ۱۷۴ هست و وزنش۵۲ و کامل بلوغ کرده ب جز سینه علتش چیه؟ ژنتیکی هم نیست 

ورزش نمیکنه؟

من دوستام که ورزش حرفه ای میکردن سینهاشون کوچولو بود🥲

سرطان رو شکست دادم🤙🏽پسرم مدتهاست که دیگه صدای خندهاش تو خونه ام نمیپیچه🖤لی‌لی هستم🌱موسیقی هنر من نیست شغل منه،درباره بیماریم یا زمینه کارییم و مهاجرت به المان و ترکیه با توجه به تجربه ام بهتون پاسخ میدم💚فمنیستم✌🏽فرزند کوروش...🫀حامی حیوانات و مامان دوتا هاپو😍وگنم💚با ادمای متعصب کنار نمیام😄با احترام مسلمون نیستم🤍دوباره مامان شدم یه فرشته جدید تو دلمه🥰😍❤️ قرار نیست تمام زندگیم رو وقف کوچولوم کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم،یک زنم که مستقله،شاغله،دارای عقل سالمه و برای نیازهای فردیش،حقوق اجتماعی و خانوادگیش میجنگه🌱پس سعی نکن لایف استایلتو تحمیل کنی دوست عزیز،چون الویتم فقط خودمم🤍✌🏽من با دوست پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم...حق الناسه بلاخره😂🤦🏽‍♀️پایان شب سیه صبح سپید است✨برای تو ،برای چشم‌هایت...برای من،برای درد‌‌‌هایم...برای ما،برای این همه تنهایی،ای کاش خدا کاری کند♥️مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.اعتقادات هرکس مث مسواکه                                        خواهشا ت حلق بقیه نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=279778719]فکر کنم  چون سنشم کمه و قدش زیادی بلنده تو این سن تا بیاد سن بلوغش تموم شه خیلی بلند میشه[/ عزیزم دکتر ها نسبت ب قدش چیزی نگفتن و گفتن سن ۱۶ تا ۱۸ قد نرمال بین ۱۷۰ تا ۱۷۵ هست 

فکر کنم  چون سنشم کمه و قدش زیادی بلنده تو این سن تا بیاد سن بلوغش تموم شه خیلی بلند میشه

من خودم ۱۸ سالمه و ۱۷۲ قد دارم وزنم ۵۶ اصلا مث خاهرم نیستم مربوط ب قد نیست 

2810