2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران نی نی سایت

864 بازدید | 32 پست
دوستان عزیز لطفا موارد ذکر شده را خوب مطالعه کرده به دوستان خود هم اطلاع دهید
تا اطلاع ثانوی :
1 - تبلیغ هر سایتی بدون هماهنگی با مدیریت سایت خلاف مقررات می باشد وبا این افراد برخورد می شود.
2- هر تاپیکی در بخشی بجز فروشگاه زده شود حذف خواهد شد
3-برای تبلیغ تاپیک قدیمی اگر تاپیکی حاوی لینک میگذارید باید تمام تاپیکهای قبلی حاوی لینک تاپیک اصلی حذف شده باشد در غیر اینصورت تاپیک جدید نیز حذف میگردد هر فروشنده میتواند یک لینک را تبلیغ کند نه هر ساعت ده تا لینک، لینک های تکرار شونده حذف میشوند
4- فال و تاروت در سایت ممنوع هست کسانی که به هر نحو اقدام به تبلیغ کار خود یا درصدد زدن تاپیک در این مورد باشند تاپیک آنها حذف و لینک کاربری آنها برای تصمیم گیری به مدیریت ارسال میشود
5 - درباره تاپیک های سیاسی و امثال آن از طرف دادستانی کل کشور و سازمان تعیین مصادیق متخلفانه اخطار دریافت کردیم. لطفا از ایجاد تاپیکهایی با محتوای سیاسی ودینی که چالش برانگیز هستند و در آن به اسلام و سران دولتی توهین می شود جدا خودداری فرمایید. کسی مخالف حرفهای شما نیست اما در حال حاضر باید خودمون را با شرایط کشوری در آن زندگی می کنیم وفق بدیم. تاپیک تان بر طبق مقررات سایت تعطیل میشود
6 - لطفا با کاربران تازه وارد با احترام برخورد کنید اگر احساس کردید ممکن هست مشکلاتی ایجاد کنند یا آقا باشند با کاربری خانم یا آقایان مزاحم باشند به نی نی یار یا خانم تهرانی به همراه لینک کاربری اطلاع بدید لطفابا آنها به بحث نکنید فقط اطلاع رسانی انجام دهید
7 - ما وشماکاربران در سایت مانند یک تیم هستیم باید تیم خود را حفظ کنیم
درباره سرعت سایت و اشکالات کاربری به بخش فنی اطلاع داده شده است در حال بررسی میباشد
با سپاس از شما دوستان عزیز
نی نی یار 1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه من ازتون یه درخواستی داشته باشم لطفا؟؟؟
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
میخوام اسم کاربریم عوض بشه و به مامی النا عوض بشه
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
بخدا چندین ماه همش درخواست میکنم ولی هیچ کس محل نمیده
مرسی از شما نی نی یار 1....چند وقتی میشد که با همه ی موضوعاتی که گغته شده جو اینجا متشنج شده بود....چه خوب که دارین رسیدگی میکنین....خسته نباشین
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
شما هم رفتین؟
خانم تهرانی نازنین گفتند مشکلات کاربری فقط در تاپیک مشکلات کاربری قرار داده شود ولی من حتما بهشون میگم شما هم در تاپیک مشکلات کاربری درخواست تون قرار بدید چون وظایف مشخص شده در سایت ایشون خودشون شخصا پیگیر مشکلات کاربری هستن مامی عزیزم
نی نی یار جونم منم میخوام بغل اسمم اینور اونور چهار تا ستاره باشه لطفا با تچکر
خدایا نگاهم تنها دستان معجزه گر تو را می بینند (لا حول ولا قوت الا بالله العلی العظیم) ماه سان هستم :)
من اونجا به خدا چندین ماه که درخواست میدم هیچ کس محل نمیده بخدا
2810