2777
2789
عنوان

کی حلوا بلده خودهشا بیاد

83 بازدید | 6 پست

دستور تهیه ی یه حلوای حوشمزه بدید که توش گلاب و زعفران داشته باشه ممنون میشم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

من مقدارش و حدودی میگم یه لیوان ارد و نصف لیوان روغن و بریز تو تابه و با حرارت ملایم تند تند هم بزن باید حتما هم بزنی وگرنه ارد سریع میسوزه همه جاشم باید به یه اندازه هم بزنی که دو رنگ نشه انقد تفت بده تا به رنگ دلخواهت برسه بعد شربتی که اماده کردی تو سه مرحله بریز داخلش هر بار میریزی خوب هم بزن قلطی شه بعد که کل شربت و ریختی یکم دیگه تفت بده تا به غلظت دلخواه برسه بعد خاموش کن

شربتشم اینجوریه که یه لیوان اب و شکر)مقدارش دلبخواهیه( بریز تو قابلمه به همراه نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق هل و نصف لیوان دمکرده زعفران بعد بزار رو حرارت ملایم وقتی شکرش اب شد خاموش کن.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مقدارش و حدودی میگم یه لیوان ارد و نصف لیوان روغن و بریز تو تابه و با حرارت ملایم تند تند هم بزن ...

خیلی لطف کردی ممنون خیر ببینی 

عرق هل ندادم موردی نداره؟

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!
خیلی لطف کردی ممنون خیر ببینی  عرق هل ندادم موردی نداره؟

خب به جای نصف لیوان عرق هل اب بریز

اگه خود هل هم داری عیب نداره بنداز تو شربت بعد موقعی که میخوای بریزی تو حلوا بردار

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خب به جای نصف لیوان عرق هل اب بریز اگه خود هل هم داری عیب نداره بنداز تو شربت بعد موقعی که میخوای ب ...

اره هل دارم ممنون خیلی لطف کردی الان درست میکنم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

۱پیمانه آرد. دو سوم پیمانه شکر. ۱پیمانه روغن که نصفش جامد نصف مایع. ۱کره ۵۰گرمی.‌  مقدارش رو خودت خواستی کم و زیاد کن. اول آرد رو ۳بار الک کن. بعد تفت بده بدون روغن تا هم بوی خامی بره هم رنگش عوض بشه. تفت که دادی یک بار دیگه آرد رو الک کن بعد دوباره بریز تو همون ظرف و روغن و کره رو بهش اضافه کن باز با روغن تفت بده اما چند دقیقه فقط‌. بعد از روی شعله بردار شهد رو اضافه کن سریع هم بزن تا آرد قشنگ توش حل بشه و گوله گوله نشه. بعد ۱دقیقه رو حرارت بذار هم بزن تا سفت بشه بعد بردار از روی حرارت ظرف رو دورانی تکون بده که حلوا ورز داده بشه وقتیکه خوب جمع شد کافیه.  طرز تهیه شهدش: ۲پیمانه آب و دوسوم پیمانه شکر رو رو تو ظرف بریز بذار روی شعله شکرش که حل شد زعفرانی که گذاشتی دم بکشه رو اضافه کن بعد ۱دونه غنچه گل محمدی بنداز توش.  هل و گلاب رو اضافه کن بذار ۱۰ دقیقه با شعله کم بجوشه بعد از صافی رد کن به آرد اضافه کن.  نکته: اگه حلوای رنگ روشن میخوای آرد رو زیاد تفت نده که تیره بشه و زعفران زیاد بریز تا روشن و زعفرانی بشه. اگه حلوای سفت دوست نداری وقتی شهد رو ریختی هم که زدی زود از روی شعله بردار .  

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز