2777
2789
عنوان

قصه ی من و پسرم

11982 بازدید | 144 پست

سلام دوستان

من مدتی قبل قصه مو برای پیجی تو اینستا هم فرستادم

امروز تصمیم گرفتم اینجا هم بنویسم

برای تمام چشم به راه ها

که هیچکس درکمون نمی کنه به جز خودمون

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

۹ سال پیش ازدواج کردم و یه سال و نیم بعدش رفتم تو اقدام و باردار نشدم. آزمایشات مختلف انجام شد و جفتمون نه تنها سالم که عالی بودیم. لاپاراسکوپی و عکس رنگی رحم و ... همه بی عیب بودن. طبق روال معمول داروهای تحریک تخمک و آمپول و ... شروع شد و در نتیجه رحم من با اون شرایط عالی به تدریج دچار کیست های بزرگ و فیبر شد و به علت مصرف خودسرانه رازیانه و بابونه پرولاکتینم رفت بالا(البته هیچکدوم از علایم پرولاکتین بالارو نداشتم من) و کم کاری شدید تیروئید گرفتم و ذخیره تخمدانمم 1 بود( نمی دونم قبلش چند بوده). حتما این موارد رو اگه باردار نشدید چک کنین.
سال 97 رفتیم برای آی وی اف و 12 تا جنین نه چندان با کیفیت تشکیل شد. دو انتقال اولم منفی بود. 
سال 98 انتقال سوم گرفت که از همون اول دل درد و لکه بینی داشتم و تقریبا 4 هفته بعد از انتقال سقط شد. 
به مدت یکسال رفتم طب سوزنی و تو همون مرکز سه بار آی یو آی کردم که نگرفت. پزشک سوزنی می گفتن اصلا شما دو تا ژنتون به هم نمی خوره و باید جدا بشین! 
پزشکمو عوض کردم و آذر سال 99 انتقال چهارم منفی شد. 
بعد از انتقال چهارم تو نی نی سایت دیدم از قرص آگنوگل خیلی تعریف کرده بودن. گفتن باید از روز 5 سیکل بخوری تا اول سیکل بعدی. با ترس و بی اعتمادی شروع کردم به خوردن و در کمال بهت و ناباوری همون ماه طبیعی باردار شدم و شرایطم عالی بود. اما 10 روز بعد یه روز صبح بیدار شدم و رفتم دستشویی و دیدم ادرارم پر از خونه. رفتم سونو و جنین سقط شده بود. بعدها فهمیدیم سقطها بخاطر مشکلات انعقادی خون بوده. 
قرار بود بعد از نوروز برم دوباره برای انتقال. همون ماه دوباره آگنوگل خوردم و باردار شدم باز. اینبار دکتر شیاف و آسپرین و انوکساپارین برام شروع کرد. بچه پسر بود. تمام آزمایشا و سونوها حتی آزمایش سل فری با اون قیمت گزاف رفتیم و همه چی عالی بود. تا سونوی هفته ی 31. یه جهش کروموزومی عجیب و بچه یه بیماری خیلی نادر گرفته بود که همراه با عقب ماندگی شدید ذهنی و جسمی و درد بسیاره. دنیا رو سرم خراب شد. گفتن بچه به زودی می میره و اگرم نمیره و به دنیا بیاد زندگیش با درد و زحمت بسیار خواهد بود.
پزشکم به دادمون رسید و گفت تا بچه ریه ش نرسیده براتون درش میارم. من هفته 33 در حالیکه بچه م تا آخرین لحظات داشت لگد میزد، رفتم اتاق عمل و چون بیماریش خیلی پیشرفته بود طبق پیش بینی دکتر به محض خروج از شکم من قلبش ایستاده بود. می دونم الان به عده قراره بگن چطور دلت اومد و ... ولی الان پشیمون نیستم چون کم ندیدم کسانی که به امید شفا و ... موجود دردمندی رو به دنیا آوردن.
سه ماه از تولد پسر آسمانی من گذشت و دوباره با آگنوگل باردار شدم. 6 هفته بودم که دل دردای شدید شروع شد. به فاصله هر 3 ساعت دل دردای غیرقابل تحمل 10 دقیقه ای که از درد نعره می زدم. سونوی اورژانسی شدم گفتن یه کیست شکلاتی 8 سانتی تو تخمدان راست داری و چسبندگی رحم و آندومتریوز لگن و کلی چیز عجیب غریب دیگه. دردتم باید تحمل کنی هیچ درمانی نداره! چندین بار رفتم دکتر و سونو شدم بلکه علت دردامو بفهمن، ولی حرفای قبلیو تکرار کردن. هفته 9 شد و رفتم واسه سونوی قلب و این بار سونوگرافیست گفت شما یه مورد خیلی نادری و دو تا جنین داری! یه دونه تو رحم یه دونه تو لوله ی سمت راستت! و خدا رحم کرده لوله ت نترکیده و ... 
سریع بستریم کردن و لوله ی سمت راستمو برداشتن و خوشبختانه جنین داخل رحم سالم موند.
دلم اصلا پسر نمی خواست فکر می کردم اگه دختر باشه احتمال سلامتش بیشتره. ولی این یکیم پسر شد و ترس من بیشتر.
با ترس و وحشت سونوها و ازمایشارو می رفتم و اکوی قلب جنینم هر ماه تکرار می کردم تا اگر این بچه هم مشکل داشت زودتر یه فکری بکنم. 
بعد از 7 سال دویدن، بالاخره منو و پسرم به وصال هم رسیدیم. 
سعی کردم کوتاه بنویسم و از جزئیات نگفتم و از احساساتم. از حرف مردم، گریه ها، ناامیدی، عذاب وجدان، استیصال و آرزوی مرگ و خانواده پرجمعیت همسرم که سالی چنتا نوزاد بهش اضافه میشد و بد تر از همه سیسمونی آبی که تو کمد تلنبار شده بود و هر شب پناه اشکای من بود.
من هم ناباروری رو تجربه کردم، هم سقط و هم مرده زایی و هم بارداری خارح رحمی. در این مسیر پیر شدم. تمام شدم. اما در نهایت رسیدم.
دوستان به خدا توکل کنید و امیدوار باشین ولی مبادا با فکر شفا و معجزه از تلاش و معالجه دست بردارین. طی کردن این مسیر خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست.

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

لعنت به انتطار كه پيرم كرده... 😔

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت به انتطار كه پيرم كرده... 😔

لعنت به ناباروری😭

الان سالمه پسرت؟

بله خدارو شکر

🥺عزیزم خداروشکر ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه

انشاالله

عزیزم خدا برای همدیگه نگهتون داره

🙏

اخی‌.چ دوران سختی رو پشت سر گذاشتین.خدا پسرتو براتون نگه داره‌

🙏

بله خدارو شکر

خداروشکر عزیزم 

ناراحت شدم واسہ ھمہ سختی ھایی کہ کشیدی و الان فقط یک درصدشو گفتی 

امیدوارم دامن تمام منتظرا ھم سبز بشہ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...