2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط موارد ضروریو میخوام پلوپز اینا کلا حذفه وگرنه دگ هیچی

الان من دارم خدایی خیلیم استفاده ندارن خیلیا...انشاالله ک بهترین زندگیو بسازین خوشبخت ترین باشین..وبهترین هارو باهم تجربه کنید...جهیزیه قرار نیست لاکچری باشه...عشقتون وپایداریتون ابدی

یه مشت فک فامیل گدا داریم عقب افتادنم که اره رف بعد چند وقت دگه تازه بخوام همین وسایلارو به زور بخر ...

شوهرت چکارس اسی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
فقط موارد ضروریو میخوام پلوپز اینا کلا حذفه وگرنه دگ هیچی

اسی از میز ناهار خوری، ماکروفر (اگه به کارت نمیاد)، سرخ کن، اینا بگذر، من گرفتم اصلا به کارم نمیاد

حتی مخلوط کن چند کارمم به کارم نمیاد! یدونه بزرگ دارم از اون استفاده میکنم

آبی به رنگ احساس من💙
یه مشت فک فامیل گدا داریم عقب افتادنم که اره رف بعد چند وقت دگه تازه بخوام همین وسایلارو به زور بخر ...

مبل پیکاسو ۱۸ تومنه. غداخوری اش ۱۰. خیلیم خوشگله.

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
من درست صحبت کردم شما دوست داری برو هزینه همه چیو بده کسی جلوت رو نگرفته فقط وظیفه دختر نیست که جهیز ...

من خب دادم پدرم در حد تپانش چیزایی ک لازم بود رو خرید شوهرمم خونه ساخت برا چیزای رویایی ک شما میگید انگار باید یه داماد میلیاردر پیدا کرد پسر مردم و یدبخت میکنید ک اینجوری جرعت نمیکنه طرف زن گرفتن بیاد دختر این وسطفقط باید وارد یه زندگی  اماده بشه؟انگار از اولش تو خونه باباشونم همه اینا فراهم بوده

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
همووووووون نمیدونم اینا میخوان شریک زندگی بشن یا پسر مردم و تیغ بزنن

بنظر من اگه خانواده ای اعتقاد به دادن جهیزیه نداره نباید اعتقادی به مراسم عروسی و طلا و تجملات داشته باشه. هر چی پسر داره با همون بسازن 

واقعا توی این شرایط ظلمه که پسر بیاد تا جوراب عروس خانوم رو بخره

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
اشتباهت اینکه اینجا سوال میکنی هرکس عقده هاو نداشته هاشو میگه مثلا طرف میگ وای فلان چیز ۱۰ تومنی مگ ...

اره گلم فقط ضروریارو میخرم

اصلا موارد مثل ابیوه گیری و پلوپز اینا مهم نیس برام

کاربری دست دونفره ))
اره فقط اصل کاریارو میخوام همین

هم اصل کاری بگیر هم قیمت متاسب منم همین کار و کردم از خیلی چیزا زدم حتی برا اشپزخونم فرش نخریدم گفتم سرامیکه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
2810