2777
2789
درست میگی الهه جون ولی موردهای زیادی هم بوده که مادر همکاری نکرده یا زورش کم بوده یا سر بچه تو کانال گیر کرده که به سز منتج شده ،البته من که طبیعی نزاییدم شاید طبیعی بیارم و اسون باشه و یه روزی بیام این حرفام رو رد کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پس الکی نخواستهذباشید بدون هیچ دلیلی دکتر نامه الکی بده واسه سز اگه تشخیص واقعی خود دکتر سزارین هس سزارین بشید
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
عزیزم از هر صد موردی شاید یه مورد مشکل پیدا کنن وگرنه بهترین روش برای هم مادر و هخ بچه زایمان طبیعیه ریه های بچه زودتر پاک میشه زودترذنفس میکشه کلا از کانال زایمانی عبور میکنه خیلی به نفعشه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
عزیزم جراحی و بیهوشی و بی حسی هم اسون نیست خصوصا واسه کسی که تا حالا اتاق عمل نرفته ،ولی چرا من چند تا دکتر دور برم بودم و خودشون سز کردن ؟؟؟!!!!البته دکتر طبیعی زا هم دیدم ولی قدیمی ان
سامیار جون متاسفانه تو ایران آمار سزارین داره بی رویه بالا میره متاسفانه زیاد نظارتی هم نیس اون دکترایی هم که میگن سزارین اونم با خواسته بیمار فکر جیب خودشون هستن نا هزار تا عوارض که برای مادر میمونه
بیشتر خانوم ها از ترس شون پناه بردن به سزارین خیلی از دکترا هم خوشحال از این قضیه
بحث طبیعی و سزارین هیج وقت تمومی نداره الهه جون هرکسی دلیل خاصه خودشو داره نه تو میتونی کسیو قانع کنی به طبیعی نه من کسیو به سزارین بنا به دلایلی هر کسی ی مسیرو انتخاب میکنه که از نظره خودش صحیح ترین روشه من تو بیمارستان کار میکنم و شکایت از طبیعی و مشکلاتی که واسه بچه هس خیلی بیشتره از طرفی دیدم چجوری با ی خانوم باردار برخورد میکنن واسه همین تصمیم گرفتم چیزی نبینم و بعدش به هوش اومدم همه چی تموم باشه
نازنین مریم من زایمان اولم بیستون بودم زابمان دومم سجاد سامیار جنین تند تند ضربان قلبش چک میشه اگه مشکلی بود،سزارین میکنن اگه دکتر خوبی،داشته باشی ترس نداره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اتفاقا من دکتر طبیعی زا جدید دیدم

نازتین مریم من حاضرم هزار تا زن اونجامو ببینه ولی تو بیمارستان سجاد همه کادر اتاق عمل مرد بودن
اونم مرد جوان
از زیر سینه تا زانومو بتادینی کردن، شیاف برام گذاشتن، افتادن رو شکمم بچه بیاد پایین و ....

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔