2777
2789
عنوان

لعنت به طرح رتبه بندی معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 55 پست
ببخشید میتونم ی سوال راجب دندان بپرسم؟

باش 

اگه بلد باشم

بپرس

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
باش  اگه بلد باشم بپرس

خواهرم امروز ۳ تا دندان از ی نیم فکش رو پر کرد بعد از بی حسی تا الان درد داره الانم روی لثه قسمت دندان عقلش ورم کرده و درد داره یکی دوماه پیش هم که عکس گرفت اون سمتش عقل نهفته نداشت باید چیکار کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم امروز ۳ تا دندان از ی نیم فکش رو پر کرد بعد از بی حسی تا الان درد داره الانم روی دهدان عقلش و ...

از دندون عقلش؟

اگه آبسه کرده انتی بیوتیک بخوره تا عفونت بخابه 

بعد دکتر عکس باید میگرف از دندونا پر شدش ببینه بازم عفونت داره یا ن

چند سالشع 

بکشه دندون عقلش و

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
خواهرم امروز ۳ تا دندان از ی نیم فکش رو پر کرد بعد از بی حسی تا الان درد داره الانم روی لثه قسمت دند ...

من خودم 19 سالمه برا دندون عقلم دکتر گفت وقت داری بزار خوب رشد کنه دو سه سال بعد بکشش

از دندون عقلش؟ اگه آبسه کرده انتی بیوتیک بخوره تا عفونت بخابه  بعد دکتر عکس باید میگرف از دند ...

روی لثه قسمت دندان عقلش بعد از اینکه دندوناشو پر کرد درد میکنه و ورم کرده تو عکسی که یکی دو ماه پیش گرفته اون قسمت عقل نهفته نداره

روی لثه قسمت دندان عقلش بعد از اینکه دندوناشو پر کرد درد میکنه و ورم کرده تو عکسی که ی ماه پیش گرفته ...

عزیزم 

نمیدونم 

اما تاجایی که خبر دارم حتما دندون عقلش زیز لثه هاشه دردش هم برا اینه ک سعی میکنه از زیر لثه رشد کنه

خب میتونه امشب و با یه مسکن سر کنه

فردا بره معاینه...

شاید از دندون دیگشه

تازه بالای ۲۰ سال سابقه هم ۳ روز از ۸ صبح تا ۱۲و نیم میرن مدرسه . همش هم می‌نالند 

باید ۲۰ ساعت سر کار باشن خانوم اینی که تو میگی میشه ۱۵ از خودت حرف نزن حق الناسه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
باید ۲۰ ساعت سر کار باشن خانوم اینی که تو میگی میشه ۱۵ از خودت حرف نزن حق الناسه

من خواهرم دبیره ،الانم بالای ۲۰ ساله دبیرستان هفته‌ای ۳ روز میره صبح تا ظهر .دیگه خودم میبینم 

اون یکی خواهرم پرستاره ،همش در حال چرخیدن بین خونه و بیمارستان ،یا شیفته یا خوابه .تعطیل و تابستان و عید وو هیچی هم نداره .